Dressyrlektionen igår

Kanske är dags att berätta hur det gick på dressyrlektionen för Hanna igår.

Vi skulle träna lite galopp, förvänd galopp. Men såklart började vi med uppvärmning i skritt & trav, hon kändes klockren. Gjorde bågar på ena långsidan & tempoväxlingar på andra.

Efter det skulle vi göra en galoppövning & därefter träna på förvänd galopp. Galoppövningen gick till att man skulle komma i höger eller vänster varv i skritt eller trav, vända upp på medellinjen vid C och fatta den motsatta galopp mot det varv man red i. Gick sådär i början, men på slutet började vi få in det mer och mer.

Sen så var det ju den förvända galoppen, som jag trodde skulle gå lite si sådär, tänkte på att hon aldrig tränat det förut. Men det gjorde vi som en dans, no problemos! Övningen gick till att man galopperade i t.e.x höger varv och vänder upp halvt igenom och då ska man fortsätta i höger galopp fast man rider i vänster varv.

Jättenöjd med dressyrlektionen! Märks verkligen hur långt vi har kommit, märks oxå att vi lärt känna varann, att jag lärt mig rida henne på ett bra sätt. Vi har verkligen hittat varandra! Älskade ponny...

Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!