Önske rubrik - det var läskigt

Det var en kväll som våran familj skulle äta på restaurang med våra vänner, här i björklinge. Vi beställde mat & allt sånt som vanligt, fick maten, åt osv. Det var en vuxen man & säkert hans mamma, en äldre tant som oxå åt där. Mannen skulle in och göra någonting & när han kom ut satt tanten där, helt blå i ansiktet & inga tecken på liv. Alla som var där fick ställa sig på gräsmattan bredvid.
 
Man kollade om hon hade satt nåt i halsen eller så, men det fanns inget någon kunde göra. Så den tanten dog på restaurangen, det var riktigt läskigt. R.I.P 
 
Det var så obehagligt när mannen kom ut, såg att hon var helt borta och bara skrek hennes namn, pumpade magen & allt.Helt förtvivlad, vilken hemsk känsla. 
 
Detta är nog en utav de läskigaste jag vart med om i mitt liv, det var hemskt verkligen, hemskt!
 
 
 

Blogtime

Stallet sen vidare till möte

Ska strax till stallet, väntar bara på att mamma ska bli klar. Rider ut Doris på grusvägen, långa galoppsträckor & göra lite öppna/sluta. Blir lite snabbis eftersom vi ska på möte sen... ;)
 
Lite dålig uppdateing idag, men har lite annat att tänka på. Kram på er! Ikväll kommer ännu ett "önskerubrik" inlägg!
 
 

10 saker ni kanske inte visste om mig

♥ Enda gången jag är nervös för en tävling är när man åker till den, knappt ens då. Inte ofta jag är nervös. Men dem säger ju att man ska vara det, att man får en extra kick då eller nåt? Däremot så är jag alltid taggad!
 
♥ Jag fyller år den 18 juli.
 
♥ Jag är löjligt envis, t.ex. om jag säger att "blabla" x "blabla" = "jkahdb" & en annan säger nåt annat, ger jag mig inte, krävs MYCKET för att jag ska ge upp. Tror ändå att det är en bra egenskap i vissa situationer. Haha, snyggt exempel va?
 
♥ Jag älskar mode, att klä mig snyggt, köpa kläder osv. Kanske ska börja lägga ut bilder på outfits ibland? Vill ni det?
 
♥ Min favoritmat är kycklingtortillas, så himla gott! Vet inte hur många jag skulle äta om man inte vart så mätt på dem..
 
♥ Jag älskar att gå ut & springa, men har svårt att komma iväg. Bra blandning va..? Ska börja springa mycket mer har jag bestämt, jag SKA.
 
♥ Jag är superdålig på att spara pengar, kan få dem ena veckan så är de slut den andra. Tur att mamma kommer med sitt råd att "man behöver faktiskt inte köpa något Sandrine, det är bättre att du sparar dem till något viktigare" Brukar faktiskt skaka lite vett i skallen.
 
♥ Jag har ätit sniglar när jag var liten, alltså tillagade. Kommer inte alls ihåg hur det smakade, dock att det var äckligt.. USCH fy bläää
 
♥ Jag är väldigt omtänksam mot andra, tänker på alla & låter aldrig någon känna sig illa eller ensam. Tar väl hand om andra. Säger hej till den som sitter ensam i skolan, pratar med den som behöver det osv. Tar du hand om andra så tar dem hand om dig.
 
♥ År 2011 vann jag eko hus cupen på min förra C-ponny Gringo, då tyckte man att det var riktigt coolt ;)
 
 
 

Godnatt världen

Imorgon ska vi upp tidigt igen, släppa ut hästar & hovslagaren kommer kl 8. Doris behöver verkligen få sina hovar verkade, de har växt som ogräs i sommar! När jag fick henne var hennes fötter rena katastrofen, men de är på bättringsvägen.
 
Har precis kollat film med mamma & Bells, Harry Potter och hemlighetens kammare, kollade på de vises sten (1:an) på förmiddagen. Älskar verkligen de filmerna, haha! Jag gillar så många olika filmer i alla olika kategorier, action, komedi, äventyr osv. Jätte intressant att veta va.....?
 
Vi hörs imorgon, sov så gott nu, det ska jag ♥
 
 

@ stallet

Hej på er! Har precis vart förbi i stallet & lunchat hästarna. Är hemma nu och tänkte sätta på en film eller nåt, mysa med lillen ♥ Han kommer bli ett riktigt rovdjur Messi, ger man honom en skinkbit & petar lite på honom blir han så jäkla sur, MIN MAT haha.
 
Vad har ni för er idag då? Ni kanske kan ge lite tips på bra filmer :)
 
Kommer mer update senare i eftermiddag, kanske tar en till av era rubriker om inte annat!
Kram
 
 
Ni kan även ställa lite frågor som kommer i videoblogg sen! Rotade lit bland gamla kommentarer och hittade lite obesvarade.

Snuttis pluttis

" Hiss & Diss just nu "

HISSAR
 
- Att hööks har så mycket vinrött i deras nya kollektion, läckert!
 
 
 
 
- Människor som vågar sätta ner foten & bara är sig själva, respekterar & visar hänsyn till andra och till sig själv.
 
- Hästar med lång pannlugg!
 
 
DISSAR
 
- Den här bruna färgen på sadlar & träns:
 
 
- Alla människor som sitter & slängkastar, trycker ner & kränker andra i kommentarsfälten på insta. De människorna borde SKÄMMAS. Usch, det är INTE okej. Sen ask också, FY. En sida där man fritt fram kan sitta och skriva mobbande frågor till andra, FRUKTANSVÄRT. Blir bara så arg, förstå personer som faktiskt blir utsatt för det?
 
- Skvallerbloggar, också någonting som verkligen inte är ok i mina ögon.
 
- Att vi inte har någon sjö att bada & galoppera längs stranden med hästarna. Skulle vara så härligt! Åh, skulle iaf vilja åka någon gång, någonstans & bada med hästarna :)
 
 
 

Uppe med tuppen

Godmorgon du & ni! Gick upp halv åtta idag för att ta in hästarna som går ute på natten (mycket mindre insekter och ingen broms då). Ska alldeles strax äta frukost, färskt grekiskt bröd med pålägg & juice, mums. Känner mig väldigt pigg, så tänkte gå ut & springa en runda om ett tag, perfekta vädret att springa i idag!
 
Doris rids ut, mycket trav & galopp, långa intervaller. Är anmäld till min första LA nu, har redan lagt upp mål om vad jag vill uppkomma. Hoppas det blir hoppträning på torsdag också, har ju bara hoppat en gång & första tävlingen är nu i augusti, på Bälinge RF, men det är låga klasser jag hoppar där. Som en start efter vilan :)
 
Nu väntar de andra på mig, hoppas ni får en underbar dag!
 
Guuud vad liten jag var där, såg ut som en liten myra på Gringo ;)

My name is Bond, James Bond

Sitter med mamma, pappa & Isabelle framför TV n och kollar på James Bond. Älskar de filmerna, klart favoriter! Så coola.
 
Nu börjar filmen igen, men kommer update till nästa reklam! Kom igen och kommentera en rubrik också!
 
 
 

Bara så ni vet...

NI är fantastiska! Statistiken har verkligen blivit bättre, fått massa nya läsare! Hoppas ni stannar kvar för det gör jag!
 
Kram på er ♥ ♥
 
 

Vart tog regnet vägen?

Enligt klart.se skulle det regna hela dagen, men hos oss har det inte fallit en regndroppe förutom imorse. Skulle verkligen behövas, våran gräsmatta är helt uttorkad & det växer inget gräs i hästarnas hage. Annars klagar jag inte :)
 
Har suttit framför datan ett bra tag nu, tänkte gå och göra det sista på mitt rum & sen kanske sätta på en film om jag hinner innan vi ska till stallet. Doris rids på banan idag, träna mycket lösgörande & galopparbete. Sist jag hade dressyrträning för Molle gick det åt skogen i galoppen. Vart så förbannad på henne efter ett tag... Vet ju egentligen att det inte lönar sig..
 
Kommer mer update om ett tag. Känner att jag har tagit tag i bloggen mycket mer de sista dagarna, haft ganska bra uppdatering. Hörs snart!
 
 

Du skriver en rubrik...

... Och jag skriver ett inlägg till den. Chans för er att läsa om vad ni vill. Lovar att göra så gott jag kan!
 
 

Ny hööks katalog

Har kommit en ny hööks katalog på posten idag, ska sätta mig och kolla igenom den. Mamma såg ett par snygga vinröda ridbyxor i den, hur snyggt skulle inte det va med ett vinrött/svart schabrak till Doris? Kanske ska lägga lite födelsedagspengar på det!
 
Måste säga att hööks har grymt fina saker, jag är inget för märken osv. Har massa favoriter bland alla online butiker, http://ridsportonline.se har västen som jag är sugen på att köpa. Så den gillar jag. Vet ni några bra online butiker?
 
Nu när jag pratar om hästbutiker... Skulle verkligen behöva lite mer snygga schabrak! Har 2-3 snygga tävlingsschabrak, vilket egentligen räcker...men det är ju så rackarns kul att köpa!!
Haha vart väldigt sugen på att gå och kolla igenom katalogen nu, uppdaterar alldeles strax!
 
Förra sommaren ;)
 

Natti natti :)

Har ni haft en bra dag? Min har vart super! Badat, sprungit, ridit och massa kul. Älskar sommarlovet, saknar inte direkt skolan då.

Nej, ska nog släcka för idag, trött och ska upp tidigt imorgon. Ta ut hästarna & sen rullar transporten mot Ultuna... Nej det har ingenting med Doris att göra, bara så ni vet :)

Godnatt

Gosse söndag

Hej på er! Kom precis tillbaka från en joggingtur, ska hoppa in i duschen direkt efter detta inlägget. Skönt! Tycker faktiskt om att springa, helst med musik, blir så mycket mer peppande då.
 
Läste nyss Linn Olssons blogg ( http://linnolsson.se ) och hennes inlägg om att ha söndagar som endast slapp dagar, alltså inga måsten och inte behöva tänka på skolan utan planera allt sånt under veckan. Låter ju hur härligt som helst! Ska faktiskt oxå iallafall försöka ha det så. Tycker ni borde gå in på hennes blogg, hon ger ut så mycket possetiv energi, älskar hennes blogg! Läser den varje dag :)
 
Nu väntar duschen på mig, men kanske slänger in ett inlägg under kvällen!
 
PUSS sa Doris
 
 

Säkerhetsväst

Min väst som jag har är för liten, så dags att köpa en ny. Hittat en likadan som jag har för 999 kr & jag trivs verkligen super i den jag har! Annars hade jag velat haft en race safe, men den kostar liksom 2500 ca & vår ekonomi håller inte för att köpa den dyrare utrustningen.
 
Jag använder alltid min väst förutom när jag rider dressyr eller bara ett skoj pass i paddocken. Så den blir ju väl använd. Använder ni säkerhetsväst eller föredrar ni att rida utan?
 
På bilden ser ni min älskade väst, man får leta efter skönare!
 

Läsarfråga

.Vad tycker NI kan förbättra bloggen? T.ex. mer videos, mer inlägg om ridpass, åsikter osv.
 
Skulle vara väldigt roligt att läsa din åsikt om vad som kan förbättras, kommer ta till mig!
 
 

Godmorgon!

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår iallafall super. De senaste dagarna har vart underbara, bara legat på stranden, solat & badat massor! Red ett svettigt intervallpass igår på världens envisaste ponny, tur att jag är så envis, annars skulle hon så lätt komma undan med det hon försöker göra. Idag tänkte jag antingen rida ut en vanlig uteritt eller ett dressyrpass på baann, får se hur jag gör.
 
Ska städa mitt rum ni, IGEN. Fattar inte att jag aldrig lär mig att inte slänga kläderna på golvet... Men iallfall så efter det ska vi troligtvis ner till badet idag oxå :) Ikväll tänkte jag gå ut & springa 3 km rundan, även ryttaren måste träna upp konditionen, right?
 
Nu väntar mitt rum på mig, kram på er & hoppas ni får en härlig dag!
 
 
 
Våran bjässe whiskas som vi tog hem från samma stall som messi för två år sedan. Min älskling ♥ Han är verkligen SÅÅ stor nu, större en många (mindre) hundar, bjässen :)
 

Fotodags...

Måste ta lite nya foton på mig och Doris, skulle behöva fota lite oftare. Använder samma om och om igen, börjar bli lite långtråkigt. Ska fråga Bellan om hon kan fota oss någon dag & tvinga pappa att följa med på tävlig, vilket inte blir det enklaste. Pappa är inte ett dugg intresserad av hästarna, haha. Bara mamma som hänger med, hon älskar det :)
 
Känner att jag måste bli lite aktivare, jag brukar vara det men går typ igenom ett lat/trött/TONÅRINGS period. Blä, skärpning Sandrine Elisabeth Åhman!
 
Nu ska jag och mamma ha en tjejkväll, Kolla film och ha det mysigt ♥ Imorgon är det stall & bad som gäller, kul! Tror jag låter Doris vila, vi får se. Hörs!
 

 

Stortrivs!

Känns riktigt riktigt bra i det nya stallet, trivs super. Hur mysiga & snälla människor som helst, långa fina vägar att galoppera för fullt på & härlig stämning! Man får hjälp när man behöver, vilket uppskattas! Synd bara att vi måste ut 4 ggr/dag för att Bellans ponny ska medicineras morgon-lunch-intag-kväll.
 
Stallet då, supermysigt verkligen. Stor & fräsch sadelkammare, bra foderkammare, fina boxar med fönster i varje :)
Kanske hörs att jag trivs? Det enda jag tycker är "jobbigt" är att det är kollektivt, vi är ju lite bortskämda som stått i ett stall där stallägarna fixat allt med intag, utsläpp & såna grejer, haha!
 
 
 

Nu kör vi!

Cykelrace med lillsyrran ;)

Livstecken

Var ett bra tag sedan sist jag bloggade från datan, har bara mobilbloggat nu ett tag. Tänkte ta det här inlägget till att skriva lite om vad jag har gjort och lite planer framöver.
 
Doris är snart i full gång, ska bara hoppa lite mer och träna mycket kondition så är vi snart på banan igen. Hoppade igår & har dressyrträning för Molle idag. Tänkte först hoppträna imorgon oxå, men det känns som att det blir lite för mycket.
 
Bestämt att våran första tävling blir sommarmeetinget på BäRF. Hoppar de sista klasserna som då är LC LC+, ska filma & kanske om jag får med pappa blir det lite foton oxå! Lägger såklart upp det på bloggen. Målet är att få fina rundor, om jag är med båda dagarna, vilket jag glömt bort om jag ska eller inte, så tänker jag satsa lite mer dag 2. Eftersom det är första tävlingen på ett par månader så vill jag att det ska gå så bra som möjligt!
 
Tänkte efter det starta ett par LB för att sedan debutera LA och kvala till avd.A där. Känner mig väldigt taggad på att starta LA & framförallt bara komma upp en nivå, känns som att vi hoppat LC, LB ganska länge. 
 
Så himla tråkigt att det är så få regionala tävlingar här. Man får åka ganska långt om man vill gå upp i klasserna...
 
Idag då, gick upp vid halv 10 och åt frukost, sen så kom min syrras ponny Flashans gamla ägare & hälsade på, roligt! Vi hade det trevligt, fikade & skrattade! Superbra start på dagen :) Haft det ganska segt när jag kom hem, ska väl fixa det sista på mitt rum. Sen sooola på studsmattan!
 
Uppdaterar snart igen!
 
Mister Grange ♥

Mystur på världens bästa

Stallet

Hej på er! Är påväg till stallet nu, tänkte rida ut barbacka på prinsessan idag, inte så hårt. Så himla skönt med sol samtidigt som det blåser lite, mys.

Nu är vi framme, bloggar mer när jag kommer hem. LOVAR!

Godmorgon!

Vaknade egentligen 7.30 för att ta ut hästarna, men kör ett godmorgon inlägg iallafall! Ska äta frukost nu & gå ner och duscha sen. Igår va vi så himla duktiga & storstädade hela huset, lite kvar att göra Idag bara.

Ikväll rider jag ut med Annika, ny runda troligtvis, måste ju lära mig alla rundor ute i skogen & på vägarna!

Vi hörs, kram!

Tv mys

Sitter vid TVn & kollar film, äter massa godis och har det mysigt. Uppdaterar efter filmen, det är action vi snackar om ;)

Night

Godnatt på er, har inte haft någon vidare update då blogg.se appen är så förbannat SEG @@ blir tokig. Men ska försöka slå mig ner vid datan & skriva några tidsinställda, nåt speciellt ni vill läsa om?

Imorgon är det...äntligen...min födelsedag! Haha, snacka om att jag räknat ner dagarna. Det enda jag är lite tveksam på är vilken tårta jag ska ha? Har ni tips på goda tårtor eller?

Aja godnatt & kram till er bäst bloggläsare :)

Hos mormor

Sitter hos mormor & fikar, redan proppat i mig ett halvt paket med fingers typ! Kan äta hur mycket kakor som helst, kakor & grönsaker är det godaste som finns.

Ska hem snart så bloggar mer då! Bara 2 dagar kvar till min födelsedag!!

Godnatt

Tänkte kolla lite på tv & gå i säng sen, ska upp 05.50 imorgon för att släppa ut hästarna med Annika. Hon ska bara visa oss hur det går till där osv. Hade kunnat ha sovmorgon om jag ville, men tycker faktiskt att det är kul att gå upp tidigt. Hela dagen framför sig ♥
 
Vi hörs imorgon, ska försöka ha lika bra update som idag. Godnatt!
 
 

3 saker om Doris...

1. På sommaren får Doris alltid världens hängläpp, så roligt när hon går för då dinglar den fram & tillbaka. Så gulligt. Haha, däremot så piper hon så fort man petar i den, oftast iallafall. En till sak som man kan göra med hennes läppar är med överläppen, man kan liksom "vika upp den" om ni förstår.
 
2. Börjar man bråka & vara orättvis mot henne när man rider så kan man vänta sig en ponny som kör emot allt du vill att hon ska göra, står klistrad i marken & är, ja dum tillbaka.
 
3. Hon har VÄLDIGT stor potential i väldigt många grenar, dressyr, hoppning, falttävlan & säker galopp oxå. Men, jag kommer satsa på hoppning. Kommer självklart tävla dressyr & kanske testa fälttävlan men inget jag kommer satsa på, tror jag!
 
Busan <3
 
 

Mot stallet

Ska byta om nu för att åka till stallet, ska rida min prinsessa på vallen är det tänkt. Vi har flyttat våra hästar idag till ett stall som ligger närmare där vi bor. Måste säga att det känns bra ändå! Tror vi kommer trivas superbra. Doris vart så nöjd så när hon fick gå ut i en hage full med gräs. Det enda hon saknar nu är nog Flashan som får stå inne pga. hennes infekterade öga.
 
Men ja, nu vet ni det! Ska få lite mer ordning på grejerna osv oxå, annars är det bara rida som gäller eftersom Doris står ute dygnet runt. När det är soliga dagar så får hon dock komma in för att undvika dessa dumma helikopter bromsar.
 
Nu ska jag nog sätta igång så jag kommer iväg till min prinsessa någon gång ♥
Kram på er!
 
 

Vår nya familjemedlem

Har helt glömt bort att berätta om vår lilla kattunge som vi fick. Vi döpte honom till Messi, han är nog ca 5-6 v gammal. Grå & lurvig, världen goaste & busigaste kattunge!

Synd att våra andra två katter inte välkomnar honom direkt, men han är tuff & nyfiken så det är snarare dem som blir rädda ;)

Min nya header

Älskar den verkligen. Är så himla nöjd, den är gjord av Madeleine (hennes blogg). TACK!
 
 
 

5 saker ni inte visste om mig..

* Mina förebilder i ridningen är Julia Sjöström & min tränare Sofie Söderberg, HATTEN AV! Två helt fantastiska ryttare!
 
* Jag är egentligen en ganska tyst person, inte för att jag är speciellt blyg utan ja, jag är lite tillbakadragen. Men när jag lär känna en person är jag nog rent ut sagt galen! Haha, älskar att busa. En busunge är vad jag är, som är väldigt orädd, envis & vinnarskalle men samtidigt är jag omtänksam. Gillar att vara omtänksam & snäll mot andra, känns som att man får ett varmare & lättare hjärta?
 
* Jag är såå dålig på att alltid hålla en låg hand när jag rider, tar så himla lätt upp den. Fy fy, måste verkligen få bort det.
 
* Jag anser att man lär sig något av varje person man träffar, läser deras bloggar osv. Jag tar till mig saker (bra saker) av alla som jag träffar osv! Det är faktiskt ganska lärorikt.
 
* Kan bara inte låta bli att berätta vilken godisråtta jag är. ÄLSKAR GODIS!
 
 
 

No update

Har inte kunnat uppdaterat idag eftersom vi vart borta & blogg.se appen funkade inte. Men kan berätta lite om hur det har gått.
 
Kan börja med och säga att Doris var totalt galen för att hon tyckte det var så himla kul, fick inte ett enda stopp, utan hon hoppade allt utan att blinka. Ibland fick jag en känsla av att hon skulle springa igenom hindret, vilket inte hade förvånat mig.
 
Det att hon var så himla pigg gjorde att jag galopperade ihop henne lite väl för att hoppa terräng, så känner att våra hopp inte vart dem bästa. Hade det inte vart för att det var gräs & vi inte hade brodd så hade jag gärna racat runt där lite grann ;)
 
För de andra gick det oxå SUPER, alla var så grymt duktiga! Känner att jag var lite ringrostig efter att inte hoppat på ett bra tag. Men vi är snart tillbaka på banan, bara någon vecka till så!
 
Nu är jag helt slut, vi red ju inte bara utan badade & fikade, en riktigt solig & härlig dag!
 
 

Phu...

Alltså rackarns vad svårt det var att hitta en design som passade att göra en egen header till, vart helt tokig! Orkar inte byta runt någe mer så nu blir det den här som jag har NU. Tryck på f5 för säkerhets skull, så den riktiga kommer fram. Nu återstår bara att göra en header. Tycker att bilden som Nellie b har på sin header vart fett cool, sen syrrans är cool & massa andras :)
 
Nej, nu släpper jag det där. Det är ju egentligen texten som är det viktigaste & själva bloggen? Whatevaah.
 
Imorgon ska hag iallafall ha jättekul med Clara, Lena, Lollo, Sofie, syrran & Mamma. Hästar is the shit, right! Älskar det jag håller på med & kommer aldrig sluta med det. Ska ju ta hem EM för fan, haha..eller....maaybee ;)
 
Kram på er & sov så gott, det ska jag göra! Btw, Doris var superfin idag oxå när jag red ut, klockren!
 
Kärlek!
 
 
 

Imorgon - terräng hoppning!

Ååh, längtar tills imorgon då vi ska till ett stall där clara rider en storhäst, vi ska hoppa tillsammans på deras terrängbana. Det blir första gången sen vilan som jag hoppar med Doris! Ska bli så sjukt kul, Lollo & Sofie kommer oxå, då kan man få lite hjälp med :)
 
Gillar ni designen? Ska ut och fota mig & Doris någon dag till nya headern också, så det kommer en header inom kort!
 
Nu ska jag nog sätta på en film eller nåt. Sen ikväll följer jag med på syrrans oppträning & såklart ska jag rida med egna stjärna oxå!
 
 

Night night!

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft iallafall! Har vart i stan & fikat, shoppat & haft det allmänt trevligt, hade ett grymt ridpass på Doris, träffat en kompis som jag inte sett på ca 1-2 år & ja massa olika saker!
 
Dessutom så är det bara 7 dagar kvar tillmin födelsedag, alltså 1 vecka! Såååååååå nyfiken på mina paket, heheheheh. Så för sjutton gubbar, BLI TORSDAG !!
 
Well well, nu ska moi gå och lägga mig, lyssnar lite på musik som jag lätt sommnar till, kan ni kanske gissa lite favvisar eller?
 
ÅÅJ just det, skriv ett önske inlägg i kommentarsfältet, kommer komma upp lite då och då, har redan några önskeinlägg som jag glömt att skriva så börjar väll med dem. Men endå :)
 
Summer! Dock så MÅSTE det faktiskt regna nu, annars kommer det inte bli så kul för alla bönder & deras hö. Nä nu måste jag sluta skriva... Godnatt & kram på er!
 
 

Dagens ridpass!

Red ett as grymt dressyrpass idag på prinsessan! Kändes fantastiskt bra, hon var samarbetsvillig & försökte, hade lite svårt ibland & blev såklart lite sur när jag kom åt hennes svaga punkter ;)
 
Började iaf med att rida i skritt på en åttvolt & innan & efter man ska byta volt gjorde jag skänkelvikningar med halt mellan. Gick sedan över till trav & gjorde en övergång till skritt vid varje voltbyte. Tycker det var en väldigt bra framridning, både lösgörande & lite vanlig uppvärmning.
 
Sedan gick jag in på lite knepigare saker, som Doris tycker är lite drygt. först skänkelvikningar längs ena långsidan, gå över till trav & rida hela andra långsidan för att vända snett igenom & byta varv till skänkelvikningen. Så fortsatte jag ett par ggr. Sedan komvi till en sak som Doris fortfarande inte riktigt går med på eller kan, skänkelvikning fast i trav. Tyckte ändå hon försökte och gjorde vissa riktigt bra!
 
Det gjorde jag i snett igenom.
 
Sen kom vi då till galoppen, red som en åttvolt här men & tränade på galoppombyten, vilket vi håller på & utvecklar. Sen en skrittpaus tills vi gjorde lite förvänd galopp oxå, Doris vart bara starkare & starkare av hela ridpasset (i munnen alltså) så nu på slutet ville hon bara dra iväg, haha.
 
Travade av på åttvolten i lång & låg form, hon gick SUPERFINT!
 
Verkligen ett bra och planerat ridpass, utan bråk osv. Nöjd nöjd!
 

Mot stan!

Var nyss i stallet och kollade till pållarna. Träffade bästa Daniela där då de skulle hämta en kattunge, Gud va roligt! Har verkligen saknat henne! Ni kanske inte vet om det, men vi var väldigt bra vänner för ja, ganska länge sedan.

Nu ska vi in till stan & köpa ögonsalva & kanske blir det en fika oxå.

Men iallafall, superkul att träffa Daniela igen!

Med och tävlar hos nellieberntsson.se

Jag är med & tävliar hos nellieberntsson.se om att vinna ett eget designat pannband!
 
http://nellieberntsson.se/2013/07/07/tavling-13/#comment-391759
 
20130707-125438.jpg
 
20130706-171716.jpg

Hissar olika tävlings schabrak!

Nåt jag älskar att köpa är schabrak att ha på tävling, alltså "tävlingsschabrak". Känner att jag inte har så många snygga heller så ja, får se vad mina födelsedagspengar bränns på!
 
Tänkte hissa lite snygga schabrak som jag iallafall gärna skulla ha på tävling!
 
Ett ganska stilrent schabrak med snygga detaljer från hööks, finns i 3 olika färger.
EDINGBURGH SCHABRAK HV POLO
Väldigt lysande rosa färg men med en ganska litet märke, vilket gör det ursnyggt enligt mig! Det är från charlies, dock ganska dyrt..
 
Från horze. Tycker det var gaanska snyggt iallafall!
 
Vet inte varför, men jag är sjukt sugen på ett glittrigt & gulligt schabrak. Helst mörkrosa! Skulle bli GRYYMT på Doris, eller vad tror ni ??

10 dagar kvar!

Tills jag fyller 14 år! Haha, tiden går så sjukt snabbt alltså. Känns som att det var nåt år sedan man var 8 liksom.

Cyklade till affären nyss med mamma & köpte middag till ikväll, blir kastler med färskpotatis & kall sås, helt ok för mig !

Förresten så fyllde min storebror hela 16 år igår. Firade såklart med paket, god middag & tårta! Synd att han ska vara så tråkig och dra iväg när man ska göra lite roliga saker. Men men, han e ju trots allt 16 ;)

Imorgon - tävling med syrran

Imorgon åker Bells till storbyn & hoppar LC LB (?) och självklart åker jag med! Älskar tävlingar, nu när man inte tävlat på länge är suger enormt. Typ dör av avundsjuka av alla som tävlar... Hoppning.

Men ja, ska upp 5 för att hinna, så tror jag säger godnatt!!

Night

Godnatt på er & sov gott. Känner att mina ögon slocknar snart men ville bara säga godnatt.

Vi hörs imorgon. Önskar Doris vart igång nu HELT, då hade jag kunnat vart med på hoppträningen för Sofie.. Men, livet är inte rättvist right ;)

Godnatt

Nu blir Doris glad!

Äntligen har vi fått varsin slickgodis! Doris är totalt kär i dem!

Första galoppen på trött ponni

Filmtime!

Har så tråkigt så tänkte sätta på en bra film! Ska snart till stallet och ta in pållarna, skönt att de får stå inne istället än att stå och bli irriterade på alla insekter. Tror faktiskt att dem tycker det är skönt, dom har iaf inte alls bråttom ut på morgonen :)
 
Vi kanske hörs senare, filmen på första galoppen laddar jag upp efter jag publicerat detta!
kram
 
 

4 saker ni kanske inte visste

♥ Jag får väldigt ofte värsta rycket att jag vill städa. Bara av att kolla på TV & se ett fint & rent hus vill jag städa ibland. Ganska konstigt & ibland faktiskt jobbigt att vilja städa? Förutom mitt eget rum som jag hatar att städa.
 
♥ Jag tycker det är läskigt att ha långa naglar, inte att andra har det men mig själv. Klipperndem så fort de blir lite långa. Är man hästtjej så är man! Dock så älskar jag att måla naglarna, fast det händer inte jätteofta haha.
 
♥ Doris var väldigt respektlös för människor & andra djur när jag fick henne. När jag tränade för Sofie var det ca 10 cm till att hon vart helt översprungen, dock så blev hon knuffad av Doris och ramlade, dum Doris!! Nu har det blivit mycket bättre iaf, vilket jag är VÄLDIGT glad över. Ganska farligt annars. Det är fortfarande kvar när jon verkligen SKA göra något.
 
♥ Jag behöver inte ligga i solen i mer än 5-10 min så blir jag helt bränd. Usch, gör så jäkla ont att bränna sig ordentligt, redan gjort det denna sommaren & blev liiite försiktigare efteråt om man säger så!
 
FINASTE PRINSESSAN!
 
 

SÅ SÖT!

Bla bla bla

Suger på rubriker seriöst, det är typ det jobbigaste i hela inlägget. Men tänkte berätta lite om dagen, bara för att.

Började med att gå upp 8 och släppa ut ponnysarna lite senare än vanligt, åkte hem med buss & käkade lite lunch. Sen gick jag, syrran & Selma ner till sjön & bada. Sååå skönt, lite kallt men skönt. Väl hemma hos dem gjorde vi en femkamp, KUL! Haha, om man får "skryta" lite så vann jag faktiskt. Men jag räknar att alla vann, hihi.

Nu på kvällen red jag & syrran VÄRLDENS mysigast tur, mamma gick med oxå. Sååå kul att kunna rida tillsammans igen. Älskart. Hästar är livet!

Nu ska jag sova, upp 06.30 imorgon. Ska försöka ladda upp filmen imorgon oxå, godnatt och kram på er <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!