Jag är trött , hej sängen

Värker i ögonen när jag kollar på mobilen. Skulle seriöst somna direkt om jag slöt ögonen. Tur det, imorgon har vi utsläppet så måste upp i tid. 

Hoppträningen igår gick åt hel**e, ok på slutet vart det mycket bättre. Nästa hoppträning kommer gp bättre, vi ska hårdträna nu på höst lovet & jag ska jobba fram lite mer framåtbjudning i Doris. Hon har tappat den lite senaste veckan.

Hörs, nu ska jag soooooova! 


Gjort den själv, visst stämmer det helt korrekt!

@ hoppträning

Ska alldeles strax byta om & sedan åka till stallet. Det är hoppträning för Sofie idag! Roligt, som alltid! Kommer mer update. Men hörrni, HÖSTLOV!!!


Söta :-)

Snart höstlov!

Bara en dag kvar! Längtar otroligt mycket, tänk hur mycket stalltid man får, rida när det är ljust, gosa i hagen & bara ha roligt. Dessutom är det även halloween! Gud vad roligt, älskar utklädnader & allt roligt man kan göra på halloween. Se roliga & läskiga halloween filmer och så! Haha, jag har aldrig gått bus eller godis saken. Kanske ska göra det i år, vem vet ;)
 
Såg en intervju om och med Tom Cruise som är en otroligt framgångsrik skådespelare, som många tror kommer gå till historien. SÅ grym jan är alltså! Tror ni man kan vara tävlingsryttare & skådespelare samtidigt? Haha, tycker det är så otroligt roligt med film & att se vad som pågår bakom, hur mycket jobb det är.
Elitryttare & skådespelare, det skulle vara når det.
 
Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Jag älskar min mamma! Haha. Vet allvarligt inte vad jag skulle göra utan henne!
 
Kram på er ♥
 
Där var jag lite mindre kan man säga :)
 

Just a upgrade

Hej på er bästa läsare! Hoppas ni har haft en underbar dag! Om inte, hoppas ni får det imorgon! Remember to SMILE :-)
 
Jag har haft en bra dag, gick i skolan till 14.10. Gick hem & pluggade järnet. Känns lite bättre i matten nu! Sen åkte jag & mamma till stallet & tog in hästarna. Doris vilar idag.
Sedan åkte vi & hälsade på mormor en snabbis. Sen hem & käka. Blev till och med äppelpaj idag! Gott. Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, kollar kanske lite på TV först eller pluggar lite matte.
 
Vi hörs imorgon, då är det Torsdag! På fredag har vi hoppträning, wiioo!
 
Min finaste prins. Saknar dig så obeskrivligt mycket. Att ta bort gringo är det svåratse jag någonsin gått igenom. Det går verkligen inte att beskriva. Ena sekunden sprutade det tårar & andra var jag bara så förtvivlad & panikslagen i huvudet. Jag kommer ALDRIG få se honom igen. Att ta upp det här är det svåraste jag kan göra, det finns inget jag mer känslig kring. tårar bara rinner

3 saker jag gillar & ogillar

GILLAR:
 
* Glada människor som sprider posetiv energi. Älskar även att vara glad & posetiv själv!
 
* Snygga, glittrande & gärna rosa schabrak, såå snyggt. Vill ha vill ha men hittar aldrig. Älska glitter alltså. Det är så himla klashigt eller vad man säger! I'm a glitter girl :) Gillar glitter på allt annat också dessutom, fast har väldigt få glittriga saker i garderoben? Får stå på inköpslistan!
 
* Kyckling tortillas, världen godaste maträtt jag ätit. Eller i vilket fall en utav de godaste. Tycker det är så sjukt gott med lite grönsaker till & en god dricka! Speciellt mammas då!
 
OGILLAR:
 
* Ask, hata hata hata. Ask är hemskt & en sida där mobbing sker regelbudet. Kommer aldrig skaffa ask & tycker sidan borde tas bort. Fy vad hemsk alltså. Stor bamse kram till alla som blivit kränkta på något sätt där.
 
* Haha matte. Hatar matte & kommer aldrig riktigt förstå mig på det. Tycker även vissa saker är fullkomligt onödiga att lära sig, som man egentligen inte riktigt har nytta av resten av livet. Eller det beror väl dels på vad man vill jobba med när man blir stor. men men
 
* Rökning. Usch, skulle aldrig röka. Luktar äckligt, förstör hälsan, försämrar andningen & därmed lungorna & massa andra negativa saker. Nej usch fy bläÄÄ.
 
 
A smile is the most beautiful thing you can wear! SMILE and say cheeeeese ;---)

Plugg, plugg & ännu mer plugg

Har precis gjort klart mitt musikhäfte, om funktioner och sånt i filmer/spel. Haha är det nåt ämne som jag inte vill nå högre än D/C i så är det just musik. Iallafall på min skola så är det riktigt tråkigt.
 
Nu ska jag istället plugga matte, har fördjupningsprov imorgon. Fattar knappt någonting, men men. Vi får köra en stenhård timme med bara matte & lösa det på bästa sätt! Sätter mig nog med en kopp oboy eller nåt så jag inte dör haha..
 
PLUGG PLUGG PLUGG hatar 8:an mkt prov alltså. Men tänk POSETIVT, det är höstlov nästa vecka!! Nej nu ska jag dyka ner i matteboken....
 
 
 

Säger godnatt

Hade tänkt lägga upp videos idag, men klockan sprang iväg. Har precis skrivit klart min planering inför idrottsuppgiften, vi ska göra ett eget träningsupplägg på 3 veckor som vi skall följa. På Tis eller Ons måste jag göra klart mitt musikhäfte oxå. 
 
Men som sagt, klockan tickade iväg & nu står den på läggdags. Är supertrött så har inga problem med det. Haft en underbar dag förresten. Skolan var okey, fick missa en lektion då jag skulle in till tandläkaren. Oj så fina tänder jag hade, haha! Sedan åkte jag med mamma & klippte mig. Klippte topparna (lite mer) & klippte upp håret + luggen. I helgen ska jag tona det mörkare, känner än så länge att det räcker med toning, tycker färga är lite väl just nu eftersom jag älskar min hårfärg. Den är nutella färgad, ganska mörk under & har ljusa slingor över.
 
Älska naturliga hårfärger. Godnatt bästa bloggläsare!
 
ÄLSKADE PONNY ♥
 
 
 

1 klass avklarad

Just ridit LCn och blev dubbelnolla. En väldigt bra runda med ganska snäva svängar i omhoppningen. Det jag ska tänka på är att ha ännu mer ben, korta tygeln & sitta lite mer stilla med handen. 

Annars är jag supernöjd verkligen!

Kommentera om ni vill ha film!!

Movie time

Sitter & kollar på film med mamma & Bells. Kommer inte ihåg vad den heter men den är väldigt rolig! 

Imorgon är klockan tidigt ställd, tävlingsdags! Ska hoppa en LC LB i Enköping. Ska rida så bra jag kan & ha roligt. 

Vi hörs imorgon!



Sis var på bakhumör

Det har man dock inget emot direkt! 



Snö

Idag när jag vaknade fick jag ett kik meddelande av mina kompisar att det snöat ute. Jag bah: helv*teee. Vill inte ha vinter än! Gick upp & sa till mamma det har snöaaat. Hon var lika besviken som mig... Med som tur är smälter den & det ska bli varmare nästa vecka! 

Igår (torsdag) vart det ingen hoppträning pga allt regn, så vi ställde in den & bokade in den till idag istället! Så idag kl. 19 ska vi hoppträna för Sofie. Kul!

Just det, var på en föreställning med alla i min årskurs idag. Den var ganska tråkig men lite cool också.

Nu ska jag äta lite grann, sedan byta om till stallkläder!

Tjött påni

Hoppträning!

Hej underbara ni.
 
Ska snart byta om till stallkläder, äta lite mat & sedan åka till stallet! Vi har som vanligt hoppträning idag, kl. 19 för Sofie. Alltid lika roligt & givande! Får se hur det känns nu när Monica varit här & släpp lite låsningar här och där.
 
I helgen laddar vi inför en LC LB i Enköping, riktigt roligt då deras ridhus har så bra underlag & stor läktare. Tänkt mkt på underlag sedan Sollentuna, där det var flera som gick omkull just pga att det var väldigt halt vid kortsidorna. Men de har säkerligen börjat fixa det nu. Men men, kommer snart inte tänka så mycket på det längre!
 
Hoppas ni haft en bra dag & att den fortsätter så! Vill ni läsa om något speciellt kan ni kommentera det, bara roligt :)
 
Nuttis Whiskaz när han var en liten kattunge! Världen goaste & mysigaste katt. Han är väldigt skygg för andra människor än oss, hans familj. Så försiktig & rädd han är lilla gubben. Han är vääääldigt stor nu! Baota stor
Våran kattunge Messi, han är världens socialaste katt. Älskar människor & kan gå fram till vem som helst & gosa. Snutta öron vill han gääärna göra också! Haha. Men världens gosigaste katt som man kan göra vad som helst med.
 
Här har vi Sixten. Hon är väldigt gammal nu, en lite tjurig donna som ska bestämma själv. Man får inte gosa med henne när hon inte tillåter det, men när hon vill gosa är hon såå mysig. Henne har vi haft sen jag var väldigt liten. Hon är världens grymmaste jägare & kingen på gatan. Min tant det!
 
Hehe, vart en liten presentation av våra katter..

Prov

Har precis haft NO prov. Måste säga att jag är riktigt nöjd! Även om jag hade pluggat mycket innan kändes det som inget fastnade i skallen. Hoppas det gått bra, nyfiken på resultatet nu! Hade lite svårt med två A frågor, men mitt mål i åttan är ett stadigt C/B.

Kommer lite update när jag kommer hem. Ha en superhärlig dag nu goingar!



Hello blog

Idag har en equiterapeut kollat igenom Doris. Hon hittad lite saker, men inget som påverkar oss så jättemycket. Ska i stort sätt fortsätta som vanligt, men låta bli att hoppa fler gånger än när det är hoppträning & tävling. Sedan även massera olika ställen.

Känns bra att ha en bekräftelse på vad som har vart lite fel & gjort att hon spänt sig. 

Nu är jag superhungrig, mamma handlar mat nu så får vänta ett tag till bara!



Käraste höst

Finns det någon vackrare årstid? Sjukt hur fint det faktiskt är med alla löv som är i olika färger. Hösten är ju så otroligt mysig också! 

Många tycker att hösten är väldigt tråkig & grå. Jag kan inte alls hålla med! Alla borde lyssna på Linns & Ebbas första podcast som handlar just om hösten och allt omkring den! 

Den är kreativ!




Dagen!

Hej på er!
Idag har jag vart på p&j hela dagen. Min lillasyster var med i två stycken klasser, 70-80 cm. Det gick jättebra för dem! De var felfria i båda & fick då två rosetter. Rolig start efter ögonskadan!

När vi kom tillbaks sprang jag ut i hagen till Doris, hade bara sån längtan efter henne, min egna prinsessa. Hon fick ett tömkörningspass på banan, så duktig hon var. Imorgon kommer en equiterapeut och kollar igenom henne, masserar osv. Sen på tisdag så blir det (om hon är helt bra i kroppen då) ett konditionspass på en väldigt fin galoppväg. 

Nu ligger jag och slappar i min säng. Tänker på framtiden & bestämde att jag INTE ska bo i björklinge trakterna. Jag vill hålla på med hästar, tävla på en hög nivå, samtidigt som jag vill se mer av världen. Då kom jag på att jag kan ju komma så långt inom hästsporten att jag åker utomlands & tävlar?? Jag vill bo i England med en favorit häst som jag tävlar högst med, några andra tävlkngshästar & tillridning! 

Fast först vill jag bo ett tag i Skåne, helt klart!

Men vem vet? Jag kanske blir skådespelare eller fröken? Framtiden är oförutsägbar.

Jag vill ha Doris i hela mitt liv :)



Godmorgon!

Idag är det lördag! Jag ska börja med att städa. Sen åker vi antagligen till stallet & då står det mysig uteritt på schemat. 

Nu ska jag bara gosa lite till med min katt Whiskas så ska jag äta frukost sedan.



Just a dream

Alla borde drömma, drömma om allt de vill ha eller göra. Det är så viktigt. Man ska aldrig sluta tro på sina drömmar, en vacker dag når man dem garanterat. 

Inatt ska jag drömma om personer som gör mig lycklig, såsom kompisar & speciellt min familj. För att inte prata om den sin gör mig lyckligast i hela världen... Doris. 

Har ni någon dröm eller vad gillar nu att drömma om? 

Jag måste faktiskt erkänna att ibland skymmer något ens dröm. Vilket gör en lite lost, vart med om det. Gäller bara att hitta sig själv & det man själv vill!

Sov gott bästa bloggläsare! 





5 sanningar

* Varje måndag sedan skolan började har jag kännt en stress över veckan & att jag har noll koll. Som igår (måndag) så glömde jag skåpnyckeln, mobilen & musikhäftet. 

* Jag har nyligen skaffat spotify & lyssnar på musik jämt känns det som. Musik tycker jag är viktig, bara att lyssna på en låt kan säga så himla mycket. Jag blir väldigt peppad av vissa låtar som jag tycker är grymt bra! Man får ett bra flow & tänk om man lyssnar när man rider på banan oxå.

* Jag älskar att kolla på film, pappa har slutat fråga mig om jag har sett en film som går på TV då det är 95 % chans att jag har gjort det. AhhhahahH

* Doris och jag stannar ofta ut oss när vi kommer till kombinationerna, därför är det hårdträning på det nu & även en equiterapeut kommer och kollar igenom henne noga. Känns bra. 

* När min familj äter pytt i panna så steker vi alltid ägg till. Så vi äter alltså pytt i panna med ketchup över & stekta ägg. Mumsigt sörru! 




Natti bloggen

Haha, skrattar nästan åt mig själv när jag tänker på hur dålig jag är på att blogga ibland. Men men, ibland är det bara för mycket annat. Tänkte iallafall säga godnatt!

Hur har eran dag varit? Min har vart en helt vanlig mysig höstdag! Mamma skulle fixa mina ögonbryn nu på kvällen, tycker personligen att dem är totalt förstörda, grrrr. Är så arg!

Denna är så bra så det e sick....!



 

Tävlingsdags!

Idag får vi hoppas att det går bättre än förra gången! Åker dit för att ha roligt nu, bara positivt. 

Sov ap dåligt inatt pga två galna katter som sprang in på mitt rum & väckte mig & sprang ut igen... 



Godnatt!

Jättetrött verkligen, men har vart så dålig uppdatering så jag tänkte ge ett litet livstecken! Är lycklig & glad. 

Hörs imorgon, väldigt fullproppad dag med mycket saker. Hörs goingar!



Där satt den!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!