TEAMAHMANS

HEJ! Från och med nu så bloggar jag och min syrra ihop på http://teamahmans.blogg.se som vi pratat lite om. Design och header på den bloggen är endast tillfällig.
 
OBS
 
Alla svar på frågestunden kommer upp på teamahmans!
 
Kommer att ha kvar denna blogg för att det finns så mycket minnen här och om det inte funkar på teamahmans. Kommer dock EJ någon uppdatering här. INGEN UPDATE
 
Klicka HÄR HÄR HÄR
 

Va säger ni, frågestund?

Var ett bra tag sen sist jag hade det och fick en fråga om det så varför inte tänkte jag. Så ni får väl passa på att ösa frågor om ni har några. Svar kommer efter ett tag. Kör på bara!
 
 

Mina hemgjorda macarones!

Erkänn att dem blev perfekta? Känner mig gaaaaanska stolt!



"hopp" träning

Igår var jag iväg igen till Sofie och tränade. Det gick jättebra, han var superfin i början och jobbade på riktigt bra. Han hade världens galopp i början, jäklar vad det kändes bra. Började att rida på volten för att checka läget och gick sen ut på spåret där jag gjorde öppna och sluta på långsidorna. Gick inte så jättebra men han kan verkligen inte mycket men vill göra rätt och stressar sönder när han inte fattar vad fasiken jag håller på med. 
 
Sen red jag över tre travbommar på långsidan, det gick jättebra, han tyckte bara att det var lite konstigt. Efter det tog vi små cavalettis och hoppade, då kom det lite mer stress och sparkar. Han har inte hoppat på flera veckor så det är lite "nytt" för honom och han hänger inte riktigt med på noterna.
 
Men JÄKLAR vilka framsteg vi gör. Mycket jobb lönar sig verkligen! 
Nu ska jag kolla på gossip girl, hörs!
 
NUSSE <3

Planer för dagen

Hej på er! Det var ett tag sedan jag blogga sist såg jag när jag logga in.. Bara blev så antar jag, trodde jag blogga igår men det var tycligen inte så.
 
Jag hade tanken att städa mitt rum idag nu pp morgonen men det vart inte så. Får väl göra det snart ändå, det behövs verkligen verkligen verkligen. Rena kaoset på mitt rum för sjuhundraelfte  gången hah. Ikväll ska jag träna för Sofie, tror jag iallafall. Kul att se vad vi gör idag.
 
Vad har ni för planer för dagen? Hoppas den blir grym i vilket fall!
 
 

 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!