Provridning!

Kom hem för ett tag sedan efter att ha provridit Erland. Han var en supermysig häst, fullblod, men det märktes knappt. Han var fin i kroppen, muskland världens lenaste päls. Så himla mysig häst som man blev helt kär i.
Dock klickade det inte för mig när jag red, han trivdes med mig på ryggen och han var rolig. Men känner att jag vill ha en lite mer utmanande häst och med mer kapacitet. Lite piggare, men han var pigg!
 
Super fin verkligen, men inget för mig. Skulle va en perfekt häst för äldre kvinnor haha!
På fredag åker vi och provar en annan häst som jag ser otroligt mycket fram emot att rida. 'R' står väldigt nära vilket är otroligt skönt. Det gjorde även Erland.
Vill ni ha film btw?
 
 
 
 
 

Vila för båda..

Idag fick Doris ha sin vilodag, mockade bara och fixade. Även jag tog en liten "vilodag" idag, har bara kollat film hela dan. Vet ni hur skönt det varit eller? Kollat på de 3 sista twilight filmerna. Nu innan jag går och lägger mig tänkte jag kolla på ett avsnitt av vampire diaries. Älskar alla dessa vampyr grejor.
 
Hoppas ni har haft en bra dag iallafall. Imorgon planerar jag och sis att fota varnadra, så kanske kommer det en liten bildbomb! Men notera att jag skrev kanske haha. 
Kram på er!
 
Där va ja riktigt lycklig..och helt mig. ♥ Saknar henne så.
Klara-Bella, hon har också en otroligt stor plats i mitt hjärta. Det var med henne som allt började!
 
 
 
 
 

Dagens ridpass!

Hej! Idag red jag Doris på vallen och på banan. Började med att skritta fram och trava 5 min på vallen & sen gick vi in på banan och busa lite samt trava 5 min till. Va ju så himla fint väder idag, så jag red utan ländtäcke och kände för att busa lite. Ibland är det okej att bara busa tycker jag, det är viktigt. Red (som nästan alltid) barbacka. Har faktiskt börjat rida lite mer med sadel nu haha! 

Den här dagen har vart grymt härlig! Nu ska jag äta och sen blir det film. Ha det bäst.



Vilket väder!

Det är så himla fint väder här i björklinge idag, drog på mig springsdojjorna och gick ut på en joggingrunda när jag såg hur solen lyste. Gud vad härligt det var! Känner mig helt frisk och pigg i kroppen. 

Nu ska jag hänga lite tvätt (duktig) och sedan blogga mer. Tänkte lägga upp lite bilder på mig och gringo som jag hitta igår. Blev helt tårögd när jag kolla på dem. Mister Grange <3 Han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.



Läsarfråga

Vad har ni för mål med era/eran/medryttar häst det här året? Skulle va kul att få höra!



SPORTLOV

Hur jäkla skönt egentligen? Det här sportlovet ska jag träna, va i stallet, städa och fixa här hemma, och såklart chilla och kolla film. 

Vad ska ni göra på sportlovet? Hoppas iallafall att erat lov blir galet bra! 



Good to be back

Igår hade jag en så himla bra dag. På morgonen åkte vi till Sofie och red med henne på hennes hästar. Jag fick rida Herrman, han är ju bara för fin! Så himla gullig att hålla på med, riktig bebis. Brukar alltid gosa med honom när vi hälsar på. Han var en dröm att rida oxå.
 
Sen åkte vi hem och åt lunch och semla. Sen var det våra hästars tur att bli ridna.
 
Stallet hela dagen och film på kvällen, like it a lot. Nu ska jag duscha och fixa lite. Känner för att platta håret haha! Under sportlovet skulle jag vilja färga mitt hår mer mörkbrunt och även rak permanenta det. Men färgen får jag väl prioritera.
 
Hoppas alla hittat tillbaka hit och så hörs vi senare om inte annat!
 
Fint minne från en sommar ett par år sedan!
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!