sandrineahman.horseworld.se

GLÖM INTE, nu hittar ni mig på sandrineahman.horseworld.se. Ser att några klickar in här endå ;) Här uppdateras det ingenting, denna blogg tas troligtvis bort snart.
 
http://sandrineahman.horseworld.se
 
 

Nu hittar ni mig på horseworld.se!!

Kommer fortfarande ha kvar denna bloggen tills vidare, dock INGEN update. Nu hittar ni somsagt mig på HORSEWORLD.SE men samma adress, alltså sandrineahman.horseworld.se! Vi hörs, fast inte här ;)

Häng med

Kommer snart byta bloggportal till horseworld, så ni är beredda (om ni vill fortsätta läsa bloggen såklart) att skriva horseworld.se ist för blogg.se haha! Kommer inte hända på en gång & kommer självklart skriva ett inlägg att jag byter så ni hänger med. Hoppas inte behöva byta mitt bloggnamn! 

Godnatt bästa ni :)



Träning

Har precis vart ute på en lång powerwalk i vinterkylan. Så otroligt härligt & friskt det var alltså! Älskar att träna och röra på mig, även om jag tycker att det är drygt att komma igång. Men när man väl är igång så! Nu ska jag göra lite styrkeövningar. Situps, plankan, armhävningar & squats är det jag brukar göra när jag styrketränar. Har även något band som man ska göra vissa övningar med, det brukar jag oxå göra!
 
Man mår väldigt bra av att träna! Känner att jag behöver det oxå, var så jäkla slut varje dag efter praoen när jag jobbat hårt i stallet en varje dag! Ganska mycket man måste göra till många ridskolehästar. Haha.
 
Nu ska jag väl börja, vi hörs kanske senare. Ska rida Celsija idag oxå, kul!
 
VI <3

PRAO

Hela denna vecka har jag praoat på bärf. Gissa om det är skönt & roligt? Saknar inte skolan någonting alls. Har några av mina hästintresserade kompisar som praoar här också, vi har så himla kul! 

Bättre vecka kan man inte ha! Snart är det jullov också! Asså ååååååå! Stämningen i huset med allt julpynt är underbar den med.
JUL jag älskar dig. 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!