Bra kväll!

Haft en mysig kväll med familjen. Först legenden om Zorro som vi kollade på och sedan idol. Dock utan godis, snyft. Nu lyssnar jag på musik i sängen, innan jag släcker för idag.. 

Har faktiskt lagt upp dagen för imorgon,
-när jag vaknar, ut & springa
-stallet
-julpynta
-softa?
Tror inte jag har mer att göra än så! Men vem vet. Kommer iallafall bli en super lördag! Hörs imorgon ;)

Varför kan du inte bara bli frisk & glad som på bilderna...

Godmorgon!

Hm tråkig rubrik. Men godmorgon på er! Har precis skrivit klart mitt NO prov, kändes jättebra. Det var bara en fråga jag inte kunde utveckla riktigt, men tror det kommer gå bra. 

Ni får väldigt gärna kommentera något ni vill läsa om eller om ni vill ha lite videos ibland osv. Ha en super bra dag!



Läsarfråga

Rider ni helst storhäst eller ponny?

Het ponny ;)

I'm home..

Gick hem från skolan, hade sådär jäkla ont i magen som jag brukar ha efter lunchen. Brukar alltid lida igenom skolan endå, men idag kände jag att det får vara nog. Vill samtidigt inte att farbror doktor ska stoppa ner en kamera i magen på mig med en slang. Det vill jag verkligen inte. Men det är otoligt jobbigt och tufft att ha ont i magen nästan varje dag efter lunchen... Får bara äta grönsaker i fortsättningen eller nåt! Älskar grönsaker så det gör inget.
 
Hoppas att ni har en bättre dag än jag! Eftersom att jag är hemma så har jag mkt tid till bloggen, det är alltid bra!
 
Finaste Klara-Bella

Stjärnklar himmel är vackert

Sis & jag gick promenad med bästa ponnysarna & kollade på den stjärnklara himlen, det är otroligt vad vackert & fashinerande det är. Mysigt sååå mysigt! Nu sitter jag i sängen & lyssnar på musik samtidigt som jag bloggar & kollar insta. 

På måndag ska vi lämna i en träningsdagbok som vi har hållt på med i 3 v. Gissa hur det har gått? Har kanske sprungit mer än jag brukar, med inte som jag skrev i min planering. Dock har jag gjort sit ups & plankan nästan varje dag! Hahaha tycker ändå jag fått bättre kondis & lite starkare mage minsann.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik & annat. Ha en mysig kväll nu.



@ stalleet

Go kväll. Mamma kom precis hem så vi ska åka och fixa stallet & ta in alla fina hästar. Åh gud vad jag älskar det här. Stallet & allt som hör till. Även om det är mycket att göra & man är lite trött ibland så älskar jag det.
 
Ska gå en promenad 15 min med Doris, så otroligt uppfriskande faktiskt! Var jättemysigt att gå igår när det var kallt, men soligt & frost. Så härligt väder!
 
Vi hörs senare bloggläsare!
 
 

Drumcairn Shannon

Doris och jag har gjort många minnen ihop redan, men jag tror att jag vill göra jäkligt många mer.
 
 

Imorgon är det måndag..

Tråkigt, men som alla säger så är måndagar även en bra dag, man har hela veckan framför sig! Ännu bättre när man har sovmorgon & en dag med väldigt få lektioner. 

Doris ska promeneras 15 min & pysslas om såklart. Ökar med 5 min för varje vecka & efter 3 v är det återbesök. Ska bli otroligt spännande att se om det har blivit bättre. Vi vet egentligen inte 100 % säkert att det är just hovlederna, fast man kanske inte alltid är 100 % säker heller för den delen...

Jaja. Ska kolla instagram & ställa klockan, sedan släcks det för idag. Vi hörs kanske imorgon!


Bara för att den var cool.

Vet. tid bokad!

På onsdag kl. 9.30 ska vi vara på ultuna hästklinik för att kolla upp Doris. Känns faktiskt OTROLIGT bra, vill veta OM det är nåt och i så fall VAD. Hoppas de verkligen går efter hur även vi tycker. Hoppas även att de kollar hela henne & inte bara benen. 

Håll tummarna för att de hittar något rimligt & som enkelt går över + inte behöver kosta så mkt ;)


M

Godnatt!

JAG SKRITTADE UPPSUTTET PÅ DORIS IDAG! Känslan! Haha liten kändes hon oxå efter att ha ridit så mkt storhäst :-) Min finaste. Saknat så mycket att bara få sitta på hennes rygg. Hör hemma där. Älsklingen.



Läsarfråga

Brukar ni låta era hästar få vintervila eller rider ni på som vanligt?



Men godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår utmärkt iaf! Idag ska vi först till stallet, rida, pyssla om Doris, stallfix osv. Sedan ska vi till mormor och fika! Annars blir det en ganska slapp dag. 

Hoppas ni får en superhärlig söndag!
Kram på er





Ångest

Har blivit sjukt sugen på att gå över till storhäst nu när jag rider en. Jag tänker INTE sälja Doris, skulle inte komma mig på tanken. Min lillasyster har aldrig ridit Doris men tror inte hon tycker om henne, även om jag vet atton kommer göra det! Samtidigt som jag vill lämna över min drömponny till Bells så vill jag oxå nå SM med henne? Det vet jag att Isabelle oxå skulle göra med henne. Tror dem skulle rocka loss på banorna tsm :) Isabelle tror verkligen inte på Doris hahaa.
 
Sen fattar jag inte hur jag skulle tänka själv att ge Isabelle Doris, jag som är så jävla ego med min häst.
ÄLSKAR verkligen Doris, tro inget annat. Hon har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid ha. Mitt hjärta. Känner bara att jag är väldigt redo att gå upp på storhäst, en GRYM storhäst som rockar i mina ögon ska det vara! En Doris i storhästformat skulle va en dröm.
 
Åh dessa tankar, jag har ångest.
 
Hon är ju en drööööm prinsessan <3

Godnatt bloggen!

Hej på er! Ligger i sängen & det har precis börjat bli varmt under täcket, var iskallt först. Kollade på en otroligt bra film ikväll som hette kärlek på menyn. Jättefin film som man får en sån där glädjekick av. 

Imorgon ska jag först till stallet & rida Celsija & gå med min prinsessa. Ska skriva i ett inlägg hur det gått att rida Celsija osv. 

Att rida en annan häst gör egentligen bara att jag saknar mer att få sitta på Doris rygg. Min drömponny, Doris. 

Nu värker det väldigt mycket i ögonen! Säger väl godnatt då :) Tänkte även kolla på en nu design imorgon ;-)



5 things about me.

* Jag blir otroligt irriterad när våra lärare inte suddar allt på tavlan & börjar skriva över det gamla. Det är fruktansvärt tycker jag, stör mig på det varje gång. En klapp på axeln till de lärare som suddar noga.
 
* Om jag har känt att min ponny inte varit som den "ska" vara så blir jag glad att få höra att något faktiskt inte stämmer. Jag är väldigt glad att jag har en väldigt bra känsla för om en häst är fräsch eller inte. Är faktiskt grym på sånt, har ett öga för det oxå.
 
* Jag kan lätt säga & skriva att jag är bra på saker, tycker inte att det är nåt fel med det alls! Alla är bra på saker. Dessutom älskar jag att alltid ha rätt & vara bäst! Samtidigt är jag verkligen ingen egoistisk person, jag är väldigt omtänksam.
 
* Jag är nog inte den som alltid måste köpa just GODIS men när det väl står hemma i en skål är jag nästan den som äter mest (pappa är värst & det kommer han alltid va haha).
 
* Jag ska gå och äta ungsbakad falukorv & potatismos nu, tjingeling!
 
MY PRINCESS

Underbar onsdag

Började dagen med att släppa ut hästar, trött men så mysigt endå! Sen har vi hkk som första lektion idag & jag hade hört att vi skulle tvätta, men istället bakade vi jättegoda bröd, hade på smör & ost, ett glas juice & lite småljus! Jättebra start på dagen, om man ändå hade det så varje dag! Haha.
 
Nu ska jag snart äta middag med min familj & sedan till stallet! Ska rida Celsija som står i vårat stall, ett 6 årigt sto, storhäst & lite av den grövre modellen. Lite ponny aktig nästan.
 
Dålig uppdatering, jag vet! Har några riktigt flitiga läsare som klickar in här varje dag endå. Blir lite imponerad :-)
 
 

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sedan & åt frukost framför tvn. Mysigt ♥ Här lovet har gått sjukt snabbt alltså, haha. Jar spenderat mycket tid i stallet, kollat mycket på film, vart i stan med pappa (köpe en ny stallvinterjacka) & på söndag är det tävling!
 
Gick super på träningen igår, verkligen STOR skillnad från förra gången då det gick åt hel*ete. Gud så nöjd jag är. Hon har tappat hennes framåtbjudning på sistone, med igår kom den fram, inte "het" som hon brukar kunna vara men lagom pigg. ag var stilla med handen & lät henne springa som hon ville med huvudet = glad Doris!
 
Hörs snart igen, ska fixa lite saker hemma först!
 
Hösten förra året. SÅ snygg hon äääär!
 
 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!