@ ridtur

Ska precis börja göra iordning Doris för ett ridpass, hörs när jag kommer hem!



Måndag

Godmorgon på er!

Idag är det studiedag, alltså är vi lediga. Hur skönt liksom! Börjar dagen med att äta en god frukost, kanske gör lite te till oxå. Sen ska jag fixa lite här hemma & sen är det filmtime! Åh älskar att kolla på komendier eller romantiska filmer på hösten. Fast action är alltid favorit.

Runt kl. 15 cyklar vi till stallet & fixar allt där. Mamma ska in och storhandla så vi får klara oss själva. 

Går & lägger mig ganska tidigt ikväll eftersom det är tråkig skola på tisdag. 

Ha en riktigt bra dag nu alla! 



Natti



Ger upp

Vill ni veta en sak? Min pappa är världens största softpotatis som finns på denna jord. Har ligger ALLTID framför TVn & är alltid så himla lat. Tror an leget framför TVn i stort sätt hela dagen & gör det fortfarande, jag går och lägger mig nu alltså, är så himla trött! Gaaaaaaah ska sätta eld på hans rumpa eller nåt.
 
Messi är det iallafall mycket mycket bus i! Okej, inte på bilden direkt då..
Virrigt inlägg, skrev bara ut min vrede.
 

Vad är det viktigaste på tävling?

Jag vet, många tjatar ofta om att man hela tiden ska ha roligt, vi gör bara det för att det är roligt och ditt & datt. Men faktiskt, det ÄR absolut viktigast att ha kul. Jag har tänkt alldeles för mycket på att det ska gå bra eller att det kommer nog bli en helt okey runda eller DETTA tar vi hem! Jag tappade hela meningen med allt tävlande.
DET ÄR SÅ SJUKT KUL!
 
Sista klassen idag påminnde mamma mig hela tiden - "ha kul nu Sandrine!" "kom bara ihåg att ha roligt" "tänk bara på hur roligt ni har därinne". Helt ärligt så vart det en bättre runda när jag bara tänkte på hur roligt det var än när jag tänkte på hur jag hela tiden skulle göra detta skitbra. Dock vart vi uteslutna (kan gå in på det mer i ett annat inlägg)
 
Lova mig en sak när ni tävlar, tänk bara på att ha roligt! Skratta åt saker som inte är värda att bli arg för & tänk på hur mycket man älskar sin häst & den älskar en tillbaka. 
 
Doris och jag är bästisar som inte går att skilja åt. Hon är min andra halva. ♥
 

Söndags kväll

I min väntan på att mamma & pappa ska se klart på något program så sitter jag framför brasan med Iphonen & chips. Ganska mysigt ändå! 

Resultat från dagen kommer oxå, kanske imorgon eller idag. 

Nu ska jag fortsätta mysa framför brasan!



Godmorgon!

Är ni pigga? Det är jag iallafall! Känner mig helt lagom taggad, vilket är väldigt skönt. Tror det är för att LC LB är så enkelt så att det här inte kommer bli några problem. Men man vet aldrig. 

Ska vara väldigt noggrann med mina vägar, min sits & Doris tempo & tramp. Mitt mål är att vara felfri, men framförallt göra snygga rundor. I LCn kommer jag säkert satsa mer om jag skulle komma till omhoppning. 

Glömde min mobil på laddning hemma, då kanske inte blir någon vidare update under dagen tyvärr. 

Kram på er och hoppas ni får en härlig dag med mycket skratt! 



Godnatt!

Ska upp tidigt imorgon, så går och lägger mig nu. Haft en perfekt dag med massa roligt & med kära människor! 

Men ville bara kika in och säga godnatt. Imorgon blir det ännu en toppen dag, nämligen tävling! Känner mig lagom taggad, alltså perfekt! 

Natti hörrni



Dagens inköp

Från loppisen:

Fleecetäcke 


Svart padd

Svart höst/vår jacka med gosigt ull inuti

Schabrak med svart silver & lila


Benskydd verdus

Bett

Pannband & tyglar



Tävlingsbyxor


Ock sen köpte jag bara ett par ridstrumpor & hästgodis på liqusini



Shoppat klart

Nu är vi påväg ifrån loppisen. Köpt ganska mycket saker, men mindre än jag trodde. 

Nästa stopp blir liqusini & McDonalds! Bra dag det här. 

Bakluckan vart full i vilket fall!

Påväg till hästloppis

Gud så kul det ska bli. Sitter just nu i Annikas bil påväg dit. Vi är lite osäkra på vilken väg vi ska ta, men det löser sig! 

Kommer säkert komma lite update på plats också. Kommer även stanna & checka butiken liqusini, det ska också bli kul! Velat kolla den butiken länge nu, även om det är ganska dyrt!

Hörs senare!



Bjuder

This weekend

Imorgon är det lördag, första helgdagen. Planen är att åka tillsammans med Annika på hästloppis. Ska bli riktigt kul! Sen när vi kommer hem är det stallet som gäller, packa & rida. Vem vet, kanske blir nåt nytt till tävlingen! 

Kommer ta kort på allt jag kanske kommer köpa! Åååh jag älskar verkligen shopping. Speciellt om det är extra billigt :-)

På söndag är det tävling, kommer att behöva gå upp tidigt tidigt. Men ska bli riktigt kul. Planerar hur jag ska klä mig, ett par långkallingar eller inga? En vanlig tröja & en tävlingströja eller bara tävlingströja. Tror jag kör på det varmaste. Långkallingar är nog ett måste!

Puss godnatt på er goingar. Kommentera om ni vill läsa om ngt speciellt!

Kolla vad fin bild jag gjorde med Messi. Messi gillade de färgglada prickarna!

Känner att skålen vart lite för stor



Dagens stall!!

Idag gick jag en promenad med min ängel. Bara för att röra på henne. Hon har blivit lite öm i ryggen, Sofie hjälpte mig att stretcha & tyckte hon var lite stel i överlinjen. Idag när jag drog handen längs ryggen så reagerade hon lite. 

Vi ska definitivt kolla upp ryggen, först genom att åka till en person som är duktig med ryggen, sedan tror jag att hennes sadel inte ligger bra längre. Hon har formats om så pass mycket sedan vi provade ut den. 

Men, det går nog att rida henne som vanligt tills dess. Ska rida mycket barbacka. Det är samtidigt bra träning för balansen! 

Imorgon blir det lite lätt ridning inför söndagens tävling. Tagga :)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, hemgjorda hamburgare, känn på den ni ;-)





Men gud

DET ÄR JU FREDAG!

Glömde helt bort det, vilken skön känsla att veckan är slut. Det som är ännu bättre är att det är studiedag på måndag! Får se vad man hittar på för roligt då. 

Igår hade vi hoppträning oxå, gick bra. Kändes dåligt, men måste vara nöjd då hon försökte iaf!



Läsarfråga

Har ni något mål inom ridningen för hösten? Kan ju vara allt från att bli bättre kompis med sin häst & debutera i clear round eller MSV liksom. Vad är DITT mål?



SO-plugg

Har SO prov imorgon, ett färdighetsprov där hon ska se att vi verkligen kan. Alltså inte super mycket att träna på. Men ja, nu vet nu vad jag gör. Kanske gör iordning en kopp te till.. 

Kramar



Att bli behandlad som luft

De senaste året tycker jag har vart jobbigt, bara liksom jobbigt. Nu de senaste veckorna har saker & ting fått mig att tänka. Jag har ett tag blivit behandlad illa & respektlöst. Jag har utsatts för psykisk mobbing. Alltså sånt man inte "ser" eller tänker på, utan sådant som görs utan att man behöver säga nåt. Och det har jag levt med ett bra tag, tills igår när jag öppnade & lät allt strömma ut till mamma. 

Ni kanske kommer ihåg inlägget där jag skrev att jag har väldigt väldigt svårt att öppna mig för någon. Kan säga att det vart jävligt tungt att behöva bära på nåt sådant, det tatt så himla mycket energi. 

Så, idag pratade jag med min lärare som fått ett mejl av mamma, men jag sa till henne att detta kan ingen annan lösa än JAG & DEN personen. 

Eftersom jag & "den" personen känt varandra länge så pratade jag men hen efter skolan. Hen var förstående & bad om förlåtelse & visste själv att hon vart tuff & elak mot mig. 

Känns som att jag har lyft bort ton från mina axlar, allt är nästan löst. 

Så till er alla! Tänk verkligen på att vara omtänksamma även om ni tror att ni är det. Va snäll mot alla. Psykisk mobbing är något som kan förstöra en ordentligt.  

Ge alla era kompisar den uppmärksamhet de förtjänar & det kommer va lika snälla mot dig. Just be nice

Gammal bild

Dåligt ridpass

Hade ett dåligt ridpass idag, tänker inte gå in på det. Tänker igenom mina misstag, tänker på vad jag ska förbättra & hur jag ska förbättra det. 

Pussade ändå extra på min stjärna, hon är verkligen min andra hälft. Skulle inte sälja henne för alla pengar i världen!

Avslutade kvällen bra med en kopp blåbärste & sedan en varm dusch, så härligt! Vart så glad idag när jag kom på att jag kunde ha min poncho över jeansjackan när det endå är så kallt. Älskade höst, den är bra mysig den!

Hoppas ni har haft en härlig dag!



Imorgon - onsdag

Imorgon börjar dagen som vanligt med skola, sedan hem & äta mellis & tänkte städa lite. Gillar att ha det fint. Man får en väldigt mysig känsla, speciellt om man gör fint med fina ljus och sånt.

Sen ska jag iaf till min älskade ponny, utritt som står på schemat. Imorgon är det äntligen hoppträning igen! Och i helgen tävlar vi i stäket, kul kul KUL! 

Nu ska jag sova några timmar, vi hörs kanske imorgon!



Linn & Ebbas podcasts

Hörde deras första podcast igår & tyckte den var så grymt underbar! Längtar otroligt mycket tills nästa kommer ut. Man känner sig peppad, glad, självsäker & lugn efter att höra dem samtala om så viktiga ord. 

JAG GER ER SÅ MYCKET CREED!

Gå in på linnochebba.se & lyssna!





Godnatt bloggen

Ska gå och duscha direkt efter det här inlägget & sedan hoppa ner i sängen & läsa klart min bok. Tur att man har sovmorgon, även om jag kommer vara helt död endå..
 
Haft ganska fullt upp idag, började med att rida efter frukost, sedan hem & fika, fota grejer till tradera, putsa grejer osv. Sen var det plötsligt middag & efter det film i 3D. Nu har jag bara latat mig ett tag, haha.
 
Åkte nyss & nattade hästarna förresten. Haha, skulle sätta på Doris sitt regntäcke, men hon var så himla lerig så jag tänkte att det kan vara bra att borsta av det först. Sen var hon väldigt lerig på ett ställe där hon är väldigt kittlig & thurar lätt om man borstar osv där, men jag gnuggade med med borstan & tänkte att det skulle gå bra endå, hahaah, noway.
 
Doris bet mig i ryggen för att hon vart så sur & hon är INTE en sån häst som bits, hon sparkas.. hahahahah tur att jag inte är så känslig :-)
 
GODNATT
 
Här ser hon glad ut minnsan :)

Idol

Sitter med mamma & Bells & kollar på idol, första gången.. Har inte sett idol mer än en gång innan iår faktiskt! 

Doris fik vila idag, gick bara en promenad. 

Nu börjar det igen, byyyee



@ home

Kom hem för ett tag sedan & har precis hunnit äta mellis & kolla lite på TV. Har vart så himla trött idag, fick huvudvärk under matteprovet, men det gick bra ändå som tur var. Jag har ju fått mig en liten förkylning.. Men känner mig lite piggare nu!
 
Idag ska jag antingen rida ut barbacka på Doris, låte henne vila eller bara promenerna, vet inte riktigt. Kanske blir en hoppträning, haha vem vet. Men ompysslas ska hon i vilket fall göras, hon är nyrakad förresten, bild kommer. Om ni vill kan ni få en sån här före/efter, ni bestämmer.
 
Nu ska jag plugga lite engelska & fixa lite. Hörs kanske sen?
 
Klara-Bella :)

Sorry

Inte vart bra uppdatering alltså, ska bli ändring på det. Kommer update så fort jag kommer hem! Vi hörs då. Nu ska jag prata lite tyska!

Underbar helg!

Somnar med ett leende på läpparna efter en sådan här go helg.
 
I fredags åkte jag hem till min kompis Daniella med 2 st andra. Vi hälsade på hennes får, fikade, badade badtunna, kollade film & massa annat kul! Sov över där & åkte hem till björklinge tidigt på lördagen.
 
Var så duktigt & städade mitt rum + dammsög hela huset. På eftermiddagen red jag ett inte speciellt bra pass på Doris, slutade med tårar, massa tårar... Men gick upp i skogen med Doris då & satt bara & tänkte. Vad i hela världen skulle jag göra utan Doris? Oh inte en chans att jag skulle kunna leva utan henne. on är verkligen min bästa bästa vän & soulmate. Doris & Sandrine mot världen
 
På kvällen bjöd mamma upp Annika på middag & lite girltalk, medans jag & Bells kollade på film :)
 
Och sedan söndag då, tävling på förmiddagen, gick så äkla bra!! Fick dock världs ont i magen när vi kom hem så fick skjuts hem av Johanna & fick lägga mig & vila när jag kom hem. USCH vad ont jag hade.
 
Haha, virrigt inlägg, men detta var min helg? Hur har ni haft det i helgen? Jag hoppas att ni har haft det toppen!
 
Snart är det vinter igen. Härlig tanke liksom, not..

RESULTAT

Som många säkert redan läst var det dressyrtävling idag, vi startade en LC:1. Gjorde världens misstag som verkligen inte får hända, glömde sadelgjorden hemma.. Men som tur var kunde jag låna en tills Annika kom med min.
 
Framridningen gick bra, lite slappt i början, men vi kom igång bra sedan. Jobbade henne på volter, övade halter & gjorde någon enstaka skänkelvikning.
 
Väl inne på banan så gjorde vi en så himla bra ritt, jag är så sjukt nöjd. Hon var så himla duktig & samarbetsvillig samtidigt som jag fick rida varje steg för att hon inte skulle gå med huvudet som en giraff & springa som en hundvalp genom hela banan, haha! Slutade med en 3:e placering & en GRYMT nöjd tjej + ponny, hoppas jag!
 
Fick 179,5 p och 66,49 %, hur bra är inte det??
 
Kommer bilder & om ni vill kommer även film!
 
Min pärla. Finast i världen
 

My soulmate



Stallmöte

Sitter i soffan & bloggar, ska snart åka iväg på stallmöte & ett hårt pass på Doris efter att ha tagit det lugnt ett par dagar.

Mamma har gjort äppelpaj, luktar så otroligt ljuvligt & man får lite sommar känsla nästan. Ska bli gott att äta den sen med lite vaniljsås till!

Tänkte kika runt på lite bloggar nu innan vi åker, så hörs vi sen!



Mellis break

Ska kasta i mig lite mellis nu och byta om snabbt. Måste cykla till stallet idag & ta in alla hästar & rida. Så blir lite skynda skynda så vi kommer iväg någon gång. Hörs senare va?






Natti natti

Hoppas ni har haft en underbar måndag & känner er taggade på resten av veckan! Somnar med ett leende på läpparna, känns tryggt att veta att man har en bra vän som är äkta. Hela fredagen spenderas med vänner & Doris får vila. 

Haha, Doris är så otroooooligt brunstig. Knäppa ponny. Tror hon kissade ner hela stallgången haha! Hoppas att det går över tills på söndag. 
Kom på en rolig tanke, tänk om vi skulle vinna på söndag, vet att jag skulle bli lite förvånad, men fasen vad kul! 

Hörs imorgon



 

Stor inspiretionskälla

Är min favoritbloggare Linn Olsson, hon sprider så otroligt mycket positiv energi så man ibland exploderar, haha! Slutade läsa hennes blogg i några månader, men sen jag började läsa den igen så har jag faktiskt blivit en gladare person. Man blir verkligen peppad & varm efter vissa av hennes inlägg. Deeutom har hon köpt en grymt fin storhäst, ska bli så kul att följa! Ett + med hennes nya storhäst är den otroligt tjocka svansen ♥
 
Om ni inte redan läst eller läser hennes blogg, klicka här och du kommer inte ångra dig!
 

Me ♥ nya blogg.se appen

Åh, nya blogg.se appen är helt fantastisk. Man kan bestämma stil på texten & skriva inställda. Haha, om det ändå gått förut oxå! Den är super iallafall, snabb att uppdatera på med. Kanske blir bättre uppdatering under dagen nu :)
 
 

Ge aldrig upp hoppet

Helt ärligt, jag är nog en person som nästan aldrig skulle ge upp hoppet om något. Det är viktigt tycker jag, att man i sitt eget huvud aldrig ger upp, man kämpar för det man vill nå, sina MÅL, drömmar & allt. Som när Doris var halt, varje återbesök hos veterinären var liksom, NU är hon frisk eller på bättringsvägen, attans, hon är inte frisk, men det gör inget för hon är frisk nästa gång. Så tänkte jag VARJE gång. Med Gringo fick vi tyvärr ge upp, han hade en stark nervskada & vi hade aldrig haft råd med en j*vligt dyr operation. Men vi höll på länge. Jag var krossad efter det, men jag gick vidare samtidigt som jag ALDRIG kommer släppa ut honom från mitt hjärta. 
 
Så samtidigt som man inte får ge upp hoppet om vad man vill ska hända, måste man resonera, VAD är det bästa nu? VAD bör man göra? Doris är frisk igen, Gringo hade inte blivit helt frisk igen, han har det toppen på de gröna ängarna tillsammans med gamla vännen Klara- Bella.
 
Detta är konstigt, jag vet. Egentligen fattar jag inte vad jag själv skriver, det är min hjärna & fingrar som bara skriver ut tankar, tankar som nog ingen kan förstå. Jag har så mycket i mitt huvud, SÅ mycket tankar, men som inte kommer ut. De vill stanna där inne, jag vill ha dem för mig själv antar jag. Samtidigt som jag delar med mig om mycket så har jag 83432774 mer saker för mig själv i huvudet.
 
LOVA mig att NI aldrig ger upp, våga ha din egen tanke & kämpa för vad du vill uppnå eller vad man nu vill!
Saker som att man vill hoppa SM en vacker dag, lägg upp små mål hela tiden med det STÖRSTA målet sist, som då t.ex kan vara att rida SM. Jag lovar dig, kämpar du för att nå småmålen så når du det största oxå tillslut!
 
Virrig, vet, men DETTA är tankar som jag låtit mig dela med till er
 
 
 

Blogtime



@ gränby

Hej på er! Har precis parkerat utanför gränby (galleria uppsala) & ska köpa en present till en kompis & äta mjukglass. Kommer mer update när jag kommer hem!



Godnatt!

Då var helgen slut & en ny underbar vecka väntas! Imorgon har jag inga större planer, blir en skritt tur på Doris & antagligen några läxor som måste göras. Skulle verkligen behöva städa mitt rum oxå, får se om jag orkar hihi. Annars blir det en lugn dag utan måsten.
 
Någon gång under veckan blir det Sofie träning, ska bli spännande att höra om vad hon tycker om Thomas Hammars tänk över det hela. hhmmm
 
Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen så jag kommer i säng någon gång. Får se om det kanske blir lite rolig uppdatering imorgon, på kvällen kan det laddas upp videos från sommarmeetinget & kanske bild på nya jackan, vi får se!
 
Godnatt & kram på er!
 
 
 

Nästa helg..

Ska vi tävla dressyr! Säger ni om det va. Haha, ska faktiskt bli riktigt spännande, men det kommer säkert gå bra. Åker bara dit för en klass, LC:1, bara för att det är viktigt att tänka på dressyren & själva arbetet runt det oxå. Man brukar säga att man måste rida dressyr för att kunna hoppa, eller hur var det :-) 
 
Ska plugga in programmet under veckan så jag verkligen kan det & tänka på hur jag ska rida fram henne, för att få igång bakbenen & ha en bra form, eller stadig form kanske man ska säga. 
 
Får se hur det går, hålla tummarna för att vi inte hoppar över staketet! hahahh
 
 

T H träning dag 1

Hello! Hemma efter Thomas Hammar träningen nu, så varför inte uppdatera om hur det gick liksom. 
 
Vi värmde först upp i ett ökat tempo, just för att få igång bakbenen, vilket jag måste träna med Doris mycket. Sofie och jag har redan börjat skaka igång henne till en studsboll, haha. 
 
När vi väl började hoppa var det en långsida som vi sedan hade med i banan, började med banan väldigt snabbt. Först hoppade vi lite lägre & sedan lite högre. Fick ingen super känsla, vilket alla tyckte jag borde ha tydligen för att det såg så bra ut. Men underlaget var hårt & därför vart det väldigt stumt och känslan vart inte som jag "tycker den borde" vart. 
 
Thomas Hammar sa även att vi skulle sätta på en magplatta, han såg att hon slog i & att det är en anledning till att hon hoppar med benen så brett, eller ska väl säga att det KAN vara en anledning. Så nu har hon en magplatta som jag fick av bästa Sofie + en padd. Så nu kan hon då inte ha någon anledning längre till hennes knäppa teknik ;) Haha, nerrå. 
 
Jag har iaf världens BÄSTA ponny & vi är bäst ;) Skryyyt tänker alla, men vafan, lite självförtroende kan man väl få glänsa med!
 
 
 
 
 

What goes around, comes back around

Disappointed

Tisdag 3/9

Hej på er! Tror jag skrev rätt datum i rubriken? Haha, mig är den sista personen man ska fråga vilket datum det är verkligen.
 
Idag har skolan vart väldigt dryg men endå lite rolig, känns som att vi haft lektioner för två dagar typ.. Ska snart sätta mig och plugga inför prov oxå innan vi ska äta och åka till stallet!
 
Blir ett galopp pass men Annika idag, Doris behöver mer kondition för att orka en hel LA nu :) I helgen är det Tomas Hammar träning & det ska riktigt kul. Andra dagen får man alltid hoppa högre så ska nog träna på att hoppa en bana på LA höjd då & det behöver vi VERKLIGEN träna mer på, perfa.
 
Har fått ett par nya jeans idag, loooove. Dösnygga!
 
Ska plugga plugga nu så hörs vi snart!
 
 

Resultat

LB:
 
Denna klass gick riktigt bra fast det gick i snigelfart & ja ni kanske fattar. Fick ju för tusan in 3 galoppsprång i kombinationen & hon oppar som inget, knäppo ponny. Fick bättre fart på slutet iaf, haha! Låg på en 2:a plats ett tag men petades ner & kom en utanför placering. Nöjd även om det inte var den bästa rundan vi gjort direkt.....
 
LA:
 
Började med att Doris stannade och gjorde taskiga språng på framhoppningen, jag blir TOTALT utskälld av en funktionär som inte ens ansvarar för framhoppningen. Hon skällde på mig så jag knappt vågade göra någonting. Men det var bara att rida in på banan & göra sitt bästa, taktiken var att bara göra stora vägar, hålla om med benen & hoppa som ingenting. Gick superbra fram tills hinder 10 som var en 3 kombination där vi fick 2 stopp & vart uteslutna. (fatta, 11 hinder i grundomgången + tuff bana!!)
 
Men det är bara att tänka positivt, vi har aldrig hoppat en hel bana på 110 eller hoppat en 3 kombination. Jag har aldrig startat LA & inte Doris heller. Jag är nöjd & jag älskar verkligen min ponny ♥
 
 Drumcairn Shannon ♥

@ stallet

Åkte och lämnade Doris hemma för att åka tillbaks & kolla på min hopptränare Sofie, är påväg till stallet igen för att fixa allt, packa upp, mocka, höpåsar osv.

När jag kommer hem ska jag skriva ett inlägg om resultaten samt ta kort på mina nya saker sim vi köpte i stan igår.

Hörs då, håll utkik! Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!