Godnatt bästa ni!

Haft en underbar lördag, började med att kolla på film, taken heter den. Sett den innan & tycker den är sjukt bra, imorgon kväll blir det taken 2 haha!
Sen åkte jag, mami & papi till stan & shoppa loss lite, köpte nya vita converse & en ny jacka. Bilder kommer imorgon :-)

Köpte lite ljus & sånt fint också & kläder till papi. Han köper typ aldrig kläder till sig själv, betona ordet ALDRIG alltså..
Avslutade med Max för att tjocka oss lite.

Vart sent i stallet & känner att klockan är lite för mycket nu, tävling imorgon & det blir till att gå upp riktigt tidigt, 5.30 ställs klockan på. TAGGAD på att debutera LA alltså, antingen går vi felfritt eller så blir vi uteslutna, haha nerrå :)

GODNATT

Hopptränat

Kom precis hem från hoppträningen för Sofie. Gick riktigt bra! aft haft massa dressyrträningar på sistone som gått SKIT rent ut sagt, så lite kul när det går så bra i hoppningen!
 
Hoppade fem & en halvan + 2 recken som stod på diagonalerna. Tränade på att kunna kontrollera olika tempon & att få till bra avstånd som ger bra språng. Doris var så duktig så, hoppade fem & en halvan upp till 120 & en bana på 110.
 
Nu taggar vi till LA debuten i helgen!!
 
Kolla finisen liksom, kapacitet

7 saker ni kanske inte visste

* Jag kan tänka när jag ska tävla att "nu ska jag inte satsa, bara rida snyggt" men det kommer alltid automatiskt den där lilla vinnarskallen, brukar kunna "behärska" den när jag gör själva ritten men sen kan jag bli jättesur för att jag inte blev placerad. Haha, så knäppt.
 
* Jag är och kommer alltid vara den som gillar kakor mer än bullar, sockerkaka osv. Alltid den som valt kakor! Så himlans gott ju!
 
* Jag har lockigt & jättetjockt hår, tar en evighet att platta & är ganska svårt att göra. Skulle verkligen vilja rakpermanenta det & färga det brunare. Åh är så trött på mitt hår!!
 
* Jag blir väldigt sur när jag är hungrig, mamma brukar alltid säga på t.ex en tävling "är du hungrig Sandrine?" jag bah "aaa vadåra" "du är sur..." Haha, här är man jättesur när man är hungrig ist för när man vaknar som många brukar vara!
 
* Min favoritsmak sån här marabou choklad är schweisernöt (stavning?!?!) & säker några till som jag inte kommer på! Mmmmhhmm. Ibland gillar jag inte choklad & ibland MÅSTE jag bara ha. hah
 
* Jag har ett väldigt bra självförtroende, men ibland kommer det tider då jag oxå beöver höra någon säga att "du fixar detta" eller bara liksom skaka till mig lite. Helt naturligt tycker jag att man blir lite down , men blir peppad att köra hårt igen!
 
* Jag gillar att dammsuga, städa och sånna saker för att man blir så HIMLA stolt och nöjd efter!
 
"I'M NOT TELLING YOU IT WILL BE EASY, I'M TELLING YOU IT WILL BE WORTH IT"
 
 

Night

Imorgon ska jag försöka ladda upp filmerna, men lovar inget. Kan hända att jag glömmer.. Hah

Vi hörs imorgon. Kommer uppdatera mer från datan då! Godnatt

Watching TV

Hej på er! Kollar lite på TV just nu, tänkte göra det sista på min engelskaläxa & innan jag somnar läsa 2 kapitel i en bok som vi har i svenkaläxa.
Kul va?? Haha.

Idag fick Doris vara gå en promenad & ta det lugnt. Finisen.
Vill ni ha film från helgen eller? Kan ladda upp det isf!

Livstecken!

Ojojojojojojoj, nu var det riktigt längesedan jag bloggade alltså! Jag är så ledsen, vart ganska trött & inte tagit tag i så mycket de sista dagarna. Kommer ett inlägg troligtvis imorgon om tävlingen! Är så otroligt nöjd och det var bara SÅ kul att vara ute på tävlingsbanan igen, älskart! Vart soligt hela helgen (tävlingen var ett meeting som pågick Lörd Sönd) så är helt utmattad & Doris med. Har dock dressyrträning imorgon, men efter det får hon ta det lugnt i två dagar & bara skrittas. 
 
Ska ta en skön dusch strax och sen gå och lägga mig, får inte glömma att det faktiskt är skola imorgon :) 
 
Ska hålla en bättre update veckan som kommer, men ha det bäst nu. Kram
 
Min superstar, BÄÄÄÄST ÄR HON. Gud vad jag älskar henne!
 

"dagens ridpass"

Känns lite konstigt att skriva dagens ridpass när jag knappt red nåt. Ville nämligen att Sofie skulle känna lite på Doris idag & det kunde hon så gärna göra! Gick super, Sofie red lite som hon tyckte kändes bra, fick Doris lösgjord, stadig & fin på slutet efter en timmes träning :)
 
Fick sitta upp på slutet & känna, blir så glad att Sofie vill hjälpa mig ibland & känna så att vi är på rätt väg.
 
Ska duscha nu & sen lägga mig i sängen & läsa på mina tyskaglosor det sista. Hoppas ni har haft en underbar dag! Kram på er
 
Fin fina storhäst ponny, betyder allt för mig <3
 

Outfit la tisdag

Första skoldagen √

Hej på er! Fick sluta tidigt idag, redan kl 12.00. Härligt! Ska äta middag nu & sedan åka till stallet, rider Doris på vallen, mycket fokus på lösgörande i början & sen när vi kommer till galoppen, ska vi träna på att samla galoppen. Inte tänka mycket på formen, bara på att kunna rulla på i en samlad galopp utan avbrott. 
Har tappat det lite sen vilan!
 
Tänkte även nu direkt ladda upp lite videos på oss, för skojs skull & för att kunna se hur det var då & om vi har utvecklats något. Kommer be Isabelle filma oss i helgen oxå så ni får se. 
 
Kram på er och hoppas att ni har haft en superbra första skoldag!
 
BÄSTA utsikten jag vet :)

@ stallet

Tråkig rubrik, I know, men är sämst på det där med rubriker! Ska iaf byta om och åka till stallet, rider Doris på banan idag, jobba med lite bommar & ska rida med gramantygel, bara för att jag inte ska behöva bära upp henne hela tiden & bråka, utan hon måste lära sig att göra det själv. Annars skulle jag INTE rida med det, gillar det egentligen inte... 
 
Imorgon blir det lösgörande endast, hon behöver verkligen det. 
 
Höst kanske när jag kommer hem, blir ju sängen tidigt idag eftersom det är skola imorgon! Isabelle (min lillsis som är VÄLDIGT ordningssam) har koll på allt tills imorgon. Det är ju första dagen på högstadiet för henne :-) hahaha
 
Gammal bild, älskar den.

Go kväll

Sitter i min säng & bloggar samtidigt som jag lyssnar på musik, mysigt. Ska alldeles strax gå och kolla på film & fixa mina naglar, tycker det är roligt att måla naglarna & hålla på. Någon gång ska jag åka till ett ställe som fixar och målar ens naglar, bara för att det blir snyggt liksom!
 
Annars då, red ut med Annika & lillsis. Imorgon blir det antingen en uteritt med galopparbete med Annika eller massa lösgörande övningar på vallen. Vilket som blir superkul! 
 
Lästa min tränares blogg, där hon skrev att hästar & ridning är en passion som man kan ha. Jag håller med. Hästar är min passion, DORIS är min passion. Min prinsessa, vad skulle jag göra utan henne? Oh det har jag ingen aning om. Hon är så speciell & betyder allt för mig, alltalltalltallt. MIN GOSIS!
 
Nu ska jag gå och kolla ut någon bra film, får se vad det blir :)
Kram
 
♥♥♥♥
 

Nytt i hästgarderoben!

Köpte ett rött schabrak på sporren häromdagen, rea och allt! Ett väldigt lyckat köp, velat haft ett sånt jättelänge! Så sjukt nöjd, tänkte ha det på sommarmeetinget nästa helg!
 
Vad tycker ni? Älskar verkligen luddet oxå! Nästan därför jag ville ha det.

3 saker om Doris

♦ Hon älskar bebisar eller bara små barn. Hon tycker dem är lite roliga, jättegulligt! 
 
♦ Hon känner nog mig bättre än vad jag tror, hon vet mina svagheter & använder dem för att komma undan. Man kan inte tro att hon är en speciellt smart ponny som hon kan bete sig, men hon är nog riktigt smart!
 
♦ Ibland så bara fryser hon fast i marken, måste säga att det är väldigt drygt. Sån där typisk "stokurig" fason, hon kan göra det när man rider, ska ta ut henne från boxen, backa ut ur transporten OSV... Jag har en väldigt envis ponny med HUR MYCKET HUMÖR som helst, ni ska bara veta...
 
 

3 dagar kvar..

Innan skolan börjar. Tråkigt men ändå inte så att man skriker av att tänka tanken, lite skönt att komma in i alla rutiner. Skola på dagen & stallet på kvällen men lite plugg därimellan. 
 
Red Doris på vallen idag, kändes lite halvbra, hon har varit väldigt osamarbetsvillig på sistone, ska rida mycket lösgörande på henne framöver & se om hon blir lite mer följsam då. Ganska säker på att det inte blir bättre när jag blir lika dampig som hon, haha ;) Men idag "kontrollerade jag min ilska" bra tycker jag. Det gick väldigt bra ändå tycker jag!
 
Tänkte skriva ett "önske rubriks" inlägg nu direkt efter, låter det bra??
 
 

Torsdag

Jaha, 4 dagar kvar tills det är måndag och skolan börjar, om jag räknat rätt förstås? Iaf. Kan inte säga att jag längtar, men det ska ändå bli skönt att komma in i alla rutiner. Sen så har jag & Doris många tävlingar att se fram emot nu i höst, SÅ roligt att äntligen vara igång. Nästa helg är vi med i bälinges sommarmeeting, båda dagarna. 
 
Grattis grattis Linn till din nya häst! Kul att följa :)
 
Nu ska jag kolla på några PLL avsnitt & bara chilla. Började kolla på den serien för tre dagar sedan & är helt besatt, börjar snart på säsong 3 liksom....
 
 

Godmorgon

Hej på er & förlåt för att jag inte uppdaterat. Men tänkte slänga in ett godmorgon inlägg!

Har en väldigt lugn dag framför mig, tänkte bara ligga i min säng nu efter frukosten & kolla på några PLL avsnitt, sen duscha.

Kommer inlägg under dagen!

1 sanning om mig...

Jag har aldrig koll på min mobil, ibland, men det är sällan. Åker från Marielund nu & vet inte vart jag har den. BESVIKEN på mig själv är förnamnet.

On our way

Lite försenade, men behövde stanna upp & handla lite som skulle med. Kommer bli superkul när vi väl är där! Kommer update under dagen, ska ta så mycket bilder som möjligt, bara jag kommer ihåg det ;-)

Bilden nedan är från dagens ridpass

Roliga planer för helgen!

Denna helg åker vi till marielund med några vänner, äter god middag, har trevligt & bada badtunna & i älven. Hur mysigt liksom? Var där förra året oxå och hade det super! Kommer live update, om nätet och så funkar såklart. Tycker blogg.se appen är FETT dryg @@
 
Åker hem ganska tidigt på söndagen för att mamma vill droppa syrrans ponny Flashans öga & kolla så att det är ok. Lite tråkigt, men vad gör man inte för hästarna, allt.
 
Kommer kanske update om ett tag, ska sätta på en bra film nu :)
 

Last summer
 

Snygga tävlingsschabrak!

Kollat runt lite på snygga outfits & det jag älskar mest är vilket schabrak man har. Därför tänkte jag lägga upp några favoriter! Tänk på att jag inte brytt mig om vilket pris det är, utan bara kollat vilka jag tycker är lite extra snygga.
 
EQUIPO SCHABRAK HV POLO
SÅ snyggt, men för stor logga för att ha på vissa tävlingar... Annars är det dösnyggt ju!!! http://charlies.nu
 
 
Schabrak Eskadron Platinum Big Square Svart
 
Tråkigt att det inte finns så mycket fägglada schabrak dock!
 
 
 
 

Snabbis innan sängen

Hej på er! Har inte kikat in här idag & ändå är statistiken stadig, bäst ni är. Haft en chill drill dag idag. Började morgonen med att ha ansikts & fot spa med lillsyrran, lite kul faktiskt & supermysigt! Cyklade sen till stallet för att droppa öga, gick fort & vi var hemma lika snabbt.
 
Efter det har jag bara legat framför TVn och kollat på film tills mamma kom hem. Har verkligen inte haft en tanke på bloggen, haha typ glömde den ett tag!
 
Lovar inget, men imorgon kommer möjligtvis svaren på frågorna i videoblogg. Håll utkik!
Kram & godnatt ♥
 
 

Igår mötte jag en ekorre, han hette Joe

Nej tyvärr det gjorde jag inte, men däremot så mötte jag Malin baryards hästskötare på ultuna & såg hennes topphäst tornesch. Ibland finns det även fördelar med att vara stamkund på hästklinik. Haha.
 
Tycker Malin är en otroligt begåvad & duktig ryttare, tornesch då.. Hoppar som en katt ( då menar jag att han hoppar väldigt bra och smidigt ) & är SUPERFIN. En riktig guldhäst!
Såg ju hennes hästlastbil såklart, vilken bamse! Åååååh, skulle så gärna vilja ha en, men rackarns vad dyra de är. Våran transport har ju inte ens ett sadelskåp. Dröm på Sandrine!
 
Tycker faktiskt att det var en rolig rubrik. Annorlunda om inte annat!
 
 

Stalldag

Vart i stallet nästan hela dagen, tvättat & hållt på. Om några dagar ska det målas också & eftersom vi har sommarlov vill ju mamma att vi ska cykla ut & göra det, haha lite jobbigt är det med sommarlov när mamma vill att man ska göra allt! Jajja, bara att bita ihop kommer bli superfräscht när vi är klara ska ni se. Grillade korv & hade det supertrevligt efter, så goa männsiskor som är roliga att umgås med, roligt. Trivs så sjukt bra! 
 
Är helt slut nu, men tänkte bjuda på en önske rubrik ändå. Sen blir det film till ett kallt glas med saft.
 
INLÄGGET KOMMER SNART... Och vet ni vad... Jag jar fullt med kläder på mitt golv igen så imorgon blir det städning som prio 1. Tror mamma dampar ur på mig snart... ;)
 
Såå härlig bild tycker jag!

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag, gick upp tidigt imorse för att släppa ut & ta in hästarna. Ska cykla till stallet snart igen & tömma allt inför tvättning & målning. Ska nog göra en sån har före/efter grej, om det blir stor skillnad liksom!
 
Annars då. Igår hoppade jag lite på banan, Doris skötte sig exemplariskt! Hoppade fem & en halvan upp till 110, kändes enkelt. Får se om det blir lika enkelt om man lägger ihop en bana på det ;)
 
Nu ska ag antingen fixa lite här hemma eller sätta på en film... hmmmm lutar nog åt film hållet...
 
Hörs snart igen!
 
Bjuder såhär på en vinterbild nu på sommarn!
 
 
 
 

Lite svar

Beskriv dig själv med 5 ord

Envis, omtänksam, orädd, bestämd & ambitös.
 
Varför sålde du honom? (gringo)
 
Gringo såldes inte, utan vi var tvungna att ta bort honom pga en nervskada han hade. Det var hemskt, något jag aldrig vill vara med om igen. Saknar honom så himla mycket ♥
 
Hur är din ponny och vart kommer den ifrån?

Började nyss på den här kommentaren men kände att F*N vad långt det blev, så tar det i ett inlägg ist. 
 
Hur många hästar har du haft?
 
Doris är min andra & innan jag fick min första var jag medryttare på en B-ponny.
 
Hur gamal var du när du fick din första häst?
 
Om jag inte minns fel var jag 10 år & hade medryttarhäst innan det :)
 
Hur högt hoppar du?
 
Alltså, höjden är inte någonting man ska riktigt "tänka på" tycker jag, men på träning hoppar jag upp till 110 cm & ibland även 120-125 enstaka gånger. Mig kan man höja bäst man vill med, är inte ett dugg rädd. 
 
Så, det var en LITEN del av alla frågor. Kommer mycket mycket mer i videoblogg sedan, visst vill ni ha svaren i en videoblogg? 
 
 

Go måndags brunch

Fixade iordning lite vanilj yoghurt, jordgubbar & müsli tillsammans. Tips av mamma, sjukt gott!

Kudden väntar

Dagen har varit lång men härlig & ska upp tidigt imorgon. Mamma börjar jobba den här veckan så Isabelle & jag får ta cykeln till stallet och droppa öga, fatta, 4 droppar & 5 min mellan varje! Gaaah vad drygt, hade varit annat om man kunde haft i alla på en gång..
 
Imorgon tänkte jag svara på lite frågor, dock inte i videoblogg denna gång utan det får blir del 2 eller vad man säger. Kollade ponny SM idag också via datorn, bra kämpat! Tror det tar mycket på hästarna att gå så pass många dagar i sträck och i strålande sol. 
 
Nu ska jag bara kolla Linns blogg & sen släcka för idag. Hennes blogg ÄGER & hon är bara så grym. Så posetiv, glad & peppande. Sprider massa glädje & jag man kan inte annat än älska bloggen och hon själv! 
 
Godnatt! Lovar bättre update imorgon...
 
 

Film & chips

Hej på er! Vart hemma ett tag själv nu, kollat film & käkat snacks. Blev en sen kväll i stallet, Doris har stått ute hela natten och idag på dan & nu efter jag ridit skulle hon ut igen, STACKARN, hon ville inte ut.. Om inte mamma tänker skjutsa ut mig imorrn så cyklar jag för sjutton gubbar. 
 
Annars då, legat på stranden halva dagen, stekt & badat. Sen åkte vi på P&J med Annika, gick sååå bra för dem! Red efter det & kom inte hem förrns 22. 
 
Haha, är så trött så jag knappt orkar trycka på tangenterna... Hörs imorrn 
 
Saknar INTE inte INTE vintern!

Pay & Jump

Ska följa med en tjej i mitt stall till en pay & jump på UPK idag. Nästan glömt att det faktiskt är våran hemmaklubb nu haha! Hon hoppar 1 m, ska bli kul att åka iväg och kolla när andra hoppar. Snart är det vår tur!
 
FÖRLÅT också, uppdateringen har legat lågt idag och igår, ska skriva en önskerubrik idag oxå. Ibland behövs dock pauser, det bör alla veta..
 
Igår då, hade vi hoppträning första gången på long time.. Gick super! Endast på slutet som båda vart lite trötta, red på hackamore & det kändes fin fint. Det enda är att hon blir tyngre att rida ihop som i en uppförsbacke, ska rida på D bettet nästa gång & se vilket som känns bäst. 
 
Idag blir det en lugn tur på bästa D-ponnyn. 
Hör mycket nu om att den & den tänker gå upp på storhäst ist för att ha ponny sina sista ponnyår. JAG tänker inte köpa storhäst, dessutom har vi inte ens ekonomi för det. Och det viktigaste av allt, ponnyåren är man bara med om EN gång, aldrig igen. Tycker man ska ta vara på de ponnyåren, min plan är att ha Doris ponnyåren ut & kanske även efter det, tror inte att jag kommer klara av att sälja henne, eller snarare VET jag det. Antingen tävlar jag henne i storhästklasser & min blivande storhäst, som Isabella Nilsson, eller så får mamma ha henne som sin bästa kompis :)
 
Hörs snart hörrni, kram på er!
 
STJÄRNPONNYN
 

GO frukost

Stallet klart!

Hade ett GRYMT pass på banan idag, Bellsing filmade så det kommer upp på bloggen någon gång idag eller imorgon tror jag. Gjorde massa lösgörande, galopparbete och mycket mer. Hon var lite seg bara i början av traven, det kanske syns en del på filmen.. Men sån är Doris, hon har dagar då hon är lat, vissa som hon är piggelin & de mesta galen. Stretchade henne efter & hade på värmande liniment på ryggen, runt bakknäna & lite vid bogpartiet. Kylde kallt vatten på benen & gav henne massa gott! 
 
Bästa ponnyn, imorgon taggar vi hoppträning, jäääklar vad kul det ska bli! Så himla längesedan, men nu så, nu är vi igång igen. 
 
KOMMER UPDATE SENARE ska leka lite med lillskiten Messi nu ;)
 
Kolla tötisen, lipar gör hon också min prinsessa ♥♥♥♥♥

Torsdag 1/8

Godmorgon på er! Idag är det den första Augusti, inte långt kvar tills skolan börjar.. Jaja, idag åker vi nu på morgonen in till Ultuna med min syrras ponny som har ett skadat öga med parasiter i, man vet inte alls hur det kommer att sluta!

Doris rids ikväll, rider ut en sväng eftersom det är hoppträning imorgon. Hon stretchas & kanske att hon får lite massage, likadant imorgon!

Vet ni en sak... Det finns en sak som jag är väldigt rädd för, nästan så jag gråter för att jag inte vill att det ska hända. Jag har vart med om att min första ponny var sjuk & halt i ett helt år & vi vart tvungna att ta bort honom då han hade en nevrologisk skada. Jag vill inte att något ska hända med Doris, jag är så rädd om henne, så det skrämmer mig. Mer än nåt annat...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!