Påskägg, mumsigt!

Goddag!

Hello! Ska åka till mormor och hämta lite påskägg & säkert ta en liten fika. Doris vilar idag efter att ha presterat så bra i helgen & hon har gått hårt denna vecka. Åker dit och pysslar om henne lite & går en liten promenad. Mysigt!
 
Om det är öppet imorgon så åker vi till börjes, troligtvis men bästa Clara och hennes mamma, såå kul! Så vitt jag vet är börjes billigt, plånbokens nya favorit hästbutik ;-)
 
Måste gå nu innan mamma åker utan mig! Hörs
 

Utvärdering

LC: Doris skötte sig exemplariskt, däremot jag var ganska ofokuserad & var lite seg i skallen. Men vi klarade oss fint & fick till en 9:onde placering! Dock fick jag inte komma in med ponny, utan gå till fots. Riktigt synd faktiskt.
Haha, hörde hur publiken flämta när vi hoppa 4:an, jäklar vilket språng hon drog till med.  Hon hoppade mig nästan ur sadeln..!
 
LB:Asså vill inte ens nämna vilket magknip jag hade i denna klass, började efter LCn och bara fortsatte. Bestämmde mig endå för att starta, vilket visade sig vara ett ganska bra val! Felfria & färdigkvalade till avd. A vart vi. Duktigaste Doris, denna rundan var riktigt fartfylld. Började med att den som startade efter mig stod bakom hindret som jag precis skulle hoppa, 3:an, men det fixade vi endå. Har ju en tuffing ;-) Sen fick vi ett stopp på 4:an a/b då vägen vart helt knasig och jag vart såklart lite irriterad, men det räknades inte tack och lov. Snälla dem var.
Resten av banan flöt på ganska bra.
 
Men somsagt, magknipet påverkade mig i min ridning och mitt fokus. Kändes som att jag red helt och hållet SKITdåligt, men det såg tydligen helt ok ut. Haha. Sååå stolt över min prinsessa som ställer upp när matte e lite knasig & krasslig. Älskar henne mest!
 
Tävlingsplatsen: Hua vad trångt det var på framridningen, slaskigt, lerigt & is lite här och där. Den va inte ok asså, sry. Framhoppningen var bättre, ganska trång anridning mot hindren, men annars bra. Ridhuset var nytt & fint, dock gick det bara att stå på läktaren om man ville se nåt . Superbra cafeteria!
Betyg: 2/5. Haha, lite snålt men vart faktiskt inte så impad här!
 

Påväg hem...

Uppdaterar när jag kommer hem. Inlägg om hur det gått kommer!

Godnatt

Upp tidigt imorgon, tävling i Rimbo. Startar en LC & LB, avd A i LC och avd B i LB. Ska bli såå himla kul. Tänker & planerar redan nu hur jag ska rida, målet är att få en bra runda & ja att bli placerad ( inget måste ) i LC. I LB vill jag bara bli felfri då det blir sista kvalet till avd A. Sjukt taggad & hoppas på det bästa. Men huvudsaken är att man själv är nöjd.

Ååh älskar min ponny så jag spricker av lycka. Hon är verkligen mitt ALLT!

Fredag 29/3

Hej på er! Idag har jag gjort massa roliga saker. Börade dagen med go frukost med la familia. Tog en dusch & åkte iväg till stan & shoppa. Köpte en ny vårjacka & skor, love it! Åt sen på restaurang med hela familjen, såå himla mysigt och gott.
 
Fixade Doris inför tävlingen imorgon, fina sessan. Håll tummarna för att det går bra, är ju med i avd. A i LC med omhoppning och allt. Tänk vad kul det skulle vara om vi vart placerade, skulle vara första ärovarvet någonsin för Doris & oss tsm. Skulle va sjukt kul !
Nu ska jag ut och köra någon fotbollsgrej med lillskiten :) Nerrå, med Bells.
 
Hörs snart!
 
 

Damp

Gaaahh, blogg.se laggar som in i *******. Får seriöst damp, men fortsätter mitt arbete med bloggen imorgon.
 
Hoppträningen idag gick galant. Doris va såå fin & duktig. Mamma filma, nån som vill se? Hehe, ska bara orka ladda upp den först ;) Hade lite gymnastikövning men som linar en riktigt bana. Studs, galoppbommar, kombination & lite annat. Hade superkul som alltid i allafall.
 
Hörs imorgon. Godnatt!
 

Tjena :-)

Fixar lite med designen som det kanske märks. Har för tillfället ingen header som passar in, ska testa ett nytt program & se hur det funkar. Måste förstå mig på det först..
 
Igår red jag ut med världens roligaste & bästa Clara. Har alltid kul med henne & hon är en riktigt bra vän till mig, även om vi bara träffas i stallet. Vi red träskrundan som v inte ridit på 28323 år. Haha, red lite vilse oxå.
 
Kom en ny tjej till vårat stall idag, kul! Träffade både henne & hennes nya ponny.
 
Jaja, måste gå och lägga mig nu, godnatt !
 
 

Uppdaterar

Bloggen. Stått väldigt stilla idag, sry glömde min iPhone hemma. Vart borta heela dagen på tävling & sen ridit ut på stjärnan.

Doris var så rolig, bockponny hihi! Älskar verkligen när hon bockar, rena motsatsen mot vad många andra tycker men jajja!

Funderar starkt på att byta design, nu när jag vet hur man kan ändra form på headern.. Tycker ni? Aja hörs imorgon.

" Doris style "

1. Istället för att äta från hönätet som man ska, kör Doris in huvudet i hönätet.

2. Skrapa sönder stallgången när hon hör minsta lilla ljud från foderkammarn eller bara vill in i boxen.

Somsagt så har jag en ganska korkad ponny, & nu nämner jag bara 2 saker av vad hon brukar göra..

Godmorgon!

Halloj! Ska börja med att städa mitt rum & få ordning bland mina ridkläder idag. Sen skall Doris ridas, ganska lugnt & kravlöst. Hon var trött som en åsna (?) igår när jag tog in henne, haha!

Imorgon åker jag till Tierp och kollar när några av mina kompisar hoppar. Eko hus & div lll ska tydligen gå där. Kul :)

Hörs sen!

Bjuuder

Har tråkigt i bilen påväg hem från veterinären, så Bells & jag bjuder på lite galna bilder!

Bilder på älskade Gringo ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saknar han så mycket att jag får tårar i ögonen varje gång jag ser en bild på honom eller på oss tillsammans. Han är den som har fått mig till den person och ryttare jag är idag, kommer aldrig glömma honom, aldrig ♥ Tack min älskade Mister Grange för att jag fick lära känna dig, tillbringa varje dag med dig, för att du litade på mig & var min bästa vän, min andra halva.

@ träning

Hej på er!
Ska alldeles strax byta om för att bege mig till stallet. Hoppträning på schemat idag, bästa dagen i veckan förutom när det är tävling på helgen! Hoppas inte att Doris är så tjurig som hon var igår, utan glad & pigg.
 
Grattis till min kompis Tova som fyller hela 14 år idag! Hoppas du får en fortsatt underbar dag!
 
Nej, dax att byta om. Vill ha tid att borsta i lugn och ro på min prinsessa ♥
kram
 
 
 

Godnatt onsdag

Åå, förlåt för att jag inte uppdaterat idag. Ett godnatt-inlägg blir det iallafall.

Red Doris på rakbanan idag, lite galoppebete var det tänkt men...haha.. Vart snarare en kamp mellan mig och Doris. Hon ville bara gå hemåt och aldrig bortåt, kände verkligen hur hon tog emot när jag skulle fatta galopp, hela hästen var typ bakom mig.

Hade lite fighter men tillslut gav hon sig någelunda iallafall. Fick galopp på slutet ;) Jäkla sto att ha mycket attityd & humör alltså, utmaning, en RIKTIG utmaning.

Imorgon är det äntligen hoppträning igen - alltid det man längtar mest till i veckorna. Älskar min ponny & det roligaste & bästa som finns är att vara med henne, träna & tävla ihop. Hon är mitt allt verkligen. Nuttisen <3

Ska släcka för idag & vakna upp pigg imorgon, hörs då!

Frågestund

Hade helt glömt bort att ha en frågestund ibland! Nu när jag inte har någon vidare motivation till att blogga så blir det perfa. Fråga vad ni vill, svarar antingen i videoblogg eller inlägg, you decide!
 
Svarar nån gång nästa vecka.
 
Tycker ni om min nya tillfälliga header?

Svar på kommentar

Är inte doris en ungponny? undrar då varför du rider med skarpt bett, pessoa, på henne på tävling vad det ser ut som på bilderna ?
 
Svar: Yes, Doris är en ungponny. Red henne på pessoa de första (ca) 4-5 v när jag hoppade då hon var väldigt på och pigg. Jag hade tyvärr ingen aning om att man inte fick ha det på tävling men fick veta det på sommarmeetinget på bälinge RF.
 
Men sen jag fick veta att det inte var tillåtet på tävling (hoppning) så har jag BARA ridit på tredelat eggbett. Använder aldrig skarpa bett längre!
 
 

LBn - Hamre

Våran ritt: Hoppade somsagt en LB endast. Doris kändes aningen galen när vi lastat ut & ville verkligen göra nåt, gå, trava, galoppera, vad som helst bara INTE stå still. Den inställningen diggas.
 
Hon var riktigt fin på framhoppningen, RIKTIGT fin. Sen var det då min tur att gå in på banan.
 
Det första hon gjorde var att skygga för hästen innan som kom på 1:an, vilket hon gjorde på hoppträningen också så att jag ramlade av? Hon slänger sig bakåt eller tvärstannar och sen slänger sig bakåt. Vet inte om har vart med om nåt på Irland eller om det är fjant. Aja.
 
Hela banan flöt på så jääkla bra! Doris hoppa som en gud & ville verkligen. Hon tyckte att det var riktigt kul, vilket gör mig såå himla glad. Hennes vilja & kapacitet kom fram den ritten & jag är sjukt nöjd verkligen!
Ser fram emot Rimbo nu.
 
Övrigt: Sjukt fin anläggning verkligen & man hitta lätt. Däremot väldigt dåligt med funktionärer vilket är bra att ha på tex parkeringen osv. Trevliga människor & härlig stämning annars! Väldigt stor cafetiera med massa gott, ett lite mindre ridhus som framhoppning & stort ridhus till banan.  Sen fanns det en paddock där man fick rida fram, funka bra!
 
Sjukt nöjd med den dagen, en utav de bästa tävlingarna hittils!
 
Min lilla sessan <3

Gottar mig själv lite :-)

@ skolaan

Tjenare. Är på ett sjukt bra humör idag, alltid kul! Kommer direkt efter skolan sätta mig ned & skriva hur det gick i helgen.

Tar bussen till stallet & trimmar Doris lite på rakbanan, Busan. Hon var såå pigg och stark igår, fick ett riktigt träningspass för magmusklerna, haha.

Måste gå nu, C ya

Hola

Kikar in här lite snabbt så att bloggen inte blir helt och hållet döende. Hihi, jag har vart riktigt slarvig med att uppdatera, men inte riktigt haft tid. Ska bli bättre.
 
Idag red jag ut tillsammans med världens bästa Clara. Vi körde lite galopp arbete på rakbanan, inte sådär superseriöst men allt från galoppfattningar till samlad & ökad galopp. Mötte en massa ponnys kändes det som, alla från ridskolan :)
 
Skolan flöt på bra idag, var trött som en sengångare men arbetade ändå som en duktig elev. Inga prov denna vecka - suuper sköönt! Haft fullspäckat med prov på sistone, men det börjar minska...phu.
 
Har ingen riktig koll på hur mitt schema denna vecka kommer att se ut, men på torsdag är det som vanligt hoppträning & i helgen åker vi och kollar när några kompisar tävlar i dels eko-hus cupen som jag vann år 2011 (?) med bästa, finaste & underbaraste hjärtat Gringo.
 
Aja, går och lägger mig nu innan jag somnar framför tangent bordet !
 
Eko-hus deltävling i frösåkers.

LB n!

Bra uppdatering. Not.

Sorry! Har verkligen inte tagit mig tid till att blogga. Haft ganska mycket att göra samtidigt som jag känner mig väldigt trött i kroppen. Så imorgon blir det en vila upp sig dag tror jag!
 
Doris var suuperfin idag. Flög över varenda hinder och ja, allt kändes perfekt! Felfria. Jag äger världens bästa ponny! Älskar henne så mycket att jag nästan spricker ♥  Min ängel.
 
Mer om det kommer imorgon, alltså en utvärdering. Godnatt!
 
Denna bild kommer från en video som mamma filma på oss, ca 2-3 dagar efter jag köpt henne. Älskade älskade ponny, älskar henne mest <3

@ stallet

Hej på er!
Tar bussen till stallet idag, skrittar ut på Doris och packar för tävlingen imorgon. Hoppar en LB i hamre, åker själv med Doris, alltså är inte Isabelle & Flashan med. Tror vi kört själva tidigare och det gick bra. Så skönt att hon är väldigt cool och lugn i psyket.
 
Nej, nu måste jag verkligen skynda mig, innan jag missar bussen, haha. Hörs!
 

Sweet dreams!

Ledsen för att jag inte bloggat idag. Har ärligt talat vart helt slut, trött i hela kroppen. Hade såklart ett superjobbigt idrottspass i skolan då också och NO prov, mer otimat kan det inte bli, haha.
 
Imorgon lovar jag att skriva om träningen för John Hickey. Kan säga redan nu dock att jag gillade honom riktigt mycket! Doris och jag kom verkligen ett steg fram, fick till en riktigt bra lydnad för skänkeln.
 
Nej nu måste jag sova så jag inte är lika trött imorgon, godnatt!
 
Hade den här headern haft lite annan form hade jag använt den, såå synd att den inte passade så bra..

YES

Äntligen har Isabella Nilsson börjat blogg igen! Ni kanske redan vet att hon är en utav mina förebilder inom ridsporten, har en massa och hon är en utav dem. Gå in på http://isabellanilsson.se och kika lite!
 
Isabella och becki, Black Trump.

Taggar..

Ikväll är det ju hoppträning för John Hickey. Ska bli riktigt spännande verkligen. Aldrig tränat för honom men hör en del rykten. Hoppas Doris sköter sig! Och jag med för den delen.
 
Det som ska bli roligt är vad han kommer säga om Doris, mamma ska ju vara såå orolig över att hon inte har kapacitet eller så. Haha.. Jag tror på henne mest av alla, min fina fina ponny!
 
Skolan flöt på ganska bra idag. Prov imon så ska plugga efter jag bloggat klart. Hörs senare, kramisar!
 

Måndag 11-03-2013

Hej på er!
Har inte vart en bra dag för mig, inte i skolan i vilket fall. Med Doris har jag ju det alltid bäst. Men skolan idag var inte rolig, känner mig väldigt ensam. Även om jag är en väldigt självständig tjej så behöver jag folk som jag kan lita på och känna mig trygg med - som vilken människa som helst. Aja, behöver inte gå in mer på det hehe.
 
Annars mår jag väldigt bra! Ska alldeles strax duscha och sen äta potatispannkaka, gottit! Tänkte faktiskt måla mina naglar, gör nästan aldrig det eftersom man e hästtjej ni vet ;) Men kan vara kul ibland.
 
Nu ropar duschan på mig, brb!
 
 

Helgen slut

Imorgon är det skola igen, men veckorna går snabbt så snart är det fredag igen. Längtar jätte mycket till John Hickey träningen på tisdag, men vet inte varför? Jaja, ska bli riktigt kul iallafall! Doris har en ganska hård vecka framför sig:
- mån, uteritt 
- tis, hoppträning
- ons, uteritt
- tors, hoppträning
- fre, vila
- lör, uteritt
- sönd, tävling
 
Hopptävling i Hamre på söndagen, startar endast en LB. Hoppas det går vägen!
 
Aja hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra skolvecka. Nu måste jag gå i säng så jag orkar upp imorgon, godnatt!
 
Tottisarna

Pigg & fräsch doris!

Tobbe hittade inga spänningar eller sånt, hon var så fin så. Bara vid käken som han var lite skeptisk, kan vara att hon har en vass tand.
 
Skrittade ut på henne med Isabelle & Flashan. Lugn och mysig tur, solen var framme men kallt var det verkligen! Fryste om tårna och fingrarna när vi kom tillbaks.
 
En sak som är riktigt jobbig nu när de fäller vinterpälsen är alla dessa stötar! Doris är livrädd för elstängsel för att man får just stötar, nu är hon livrädd för mig med, usch och fy. Hoppas de fällt klart snart. Känner för att typ raka av all päls, haha nejdå det skulle jag aldrig göra.
 
Kommer uppdatering senare, kram!
 
btw, vad tycker ni om headern ?
 

@ dagen

Idag känner jag mig väldigt glad och på ett bra humör! Kanske är för att en rolig dag väntar.
Börjar dagen med att få ordning på mina ridkläder som ligger huller om buller. Sen kommer tobbe massör och masserar, kollar igenom våra tottisar, ska bli väldigt skönt faktiskt. Bara utifall det skulle sitta nån spänning här och där.
 
Isabelle ska även testa en dressyrsadel till flashan, min fina vän Magdas gamla som hon använda till B-ponnyn filur. Hoppas den passar!
 
Aja, bara ett kort inlägg om lite hur dagen kommer se ut. Sol ute idag igen!
 
Gammal bild!

Jag <3 schabrak

Finns tre schabrak som jag tycker är både läckra & gulliga. Vill köpa nytt till Doris men måste spara lite stålar först.
 
Här har ni dem!
 
Haha, hur gulligt är det inte?
 
HV-polo, dyrare men superläckert!
 
Snyggt!
Allt ifrån hööks. http://hooks.se .

Grattis Robin!

Grattis till Rodin som vann mello ikväll, klart värd det! Tycker hans låt är riktigt bra & hans röst.
 
Ville att antingen han, Ulrik Munther eller Anton Ewald skulle vinna, så jag är nöjd jag med! Vem tyckte ni mest om?
 
Brb
 
 
  
 

Godmorgon!

Riktigt soligt ute idag, lyser upp typ hela huset.
Börjar dagen med att städa på mitt rum. Intalade mig själv att hålla det rent och fint där inne förra gången jag städade, men det gick inge vidare direkt..
 
Kl. 14.00 möter jag upp Tova & Plexus och rider ut med dem, ska bli superkul! Blir alla gångarter men vart vi rider har jag ingen aning om? haha.
 
Väntar mig en riktigt härlig och mysig dag, lovar att uppdatera oxå! Statistiken börjar gå uppåt igen, tack för att ni läser min blogg!
 
Aja, kommer lite inlägg strax. Kanske ska börja städa rummet nån gång ;)
 
 
Btw, vilken header vill NI att jag ska använda? Denna ovan el den jag har nu?
 

Godnatt!

Nu är denna härliga fredag över. Men ska bli lika kul med lördag, melodifestivalen och allt!
 
Aja, ville bara kika in och säga godnatt, så ja vi hörs imorgon!
 

Hoppträningen

Lovat er att skriva om hoppträningen, klart jag gör det då!
 
Doris kändes sjukt fin redan när vi red fram,gick fint i en låg & stadig form. Kändes lite "bakom mig" i traven bara. Att hon inte trampade under sig ordentligt, vilket visade sig senare när vi gjorde en speciell övning.
 
Började med att trava över ett par bommar precis innan man kommer mot kortsidan, så man var alltså tvungen att själv fixa hörnpassering osv. Det fixade vi galant, behövde bara trampa på lite mer över bommarna. När vi sen gick över i galopp skuttade vi över en liten cavaletti. Doris har verkligen blivit stark i galoppen & galopperade över cavalettin i en korrekt anpassning och kändes som att den knappt fanns där. Fina ponny.
 
Sedan kom vi till det som mitt monster avskydde mest, hoppa från trav över ett hinder med bommar framför. Doris tyckte det var jobbigt då hon var tvungen att trampa under sig och jobba ordentligt, fick 2 stopp där tror jag!
 
Sen var det två till övningar, 1 oxer med galoppbommar framför & en studs på 3 hinder. Eftersom Doris blitt så stark i galoppen gjorde hon studsen som smort & på oxern klippte vi 120 m som ingenting! Sjukt duktig! 120 är ju ändå MSV för oss och jag trodde vi hoppa typ 1 m, så det är nog ett gott tecken!
 
Beroende på att hon blitt så stark i galoppen är det jääkligt mycket häst o rida alltså. Var helt slut efter vi galopperat över alla cavalettis. Och hon har apstor galopp.
 
Måste faktiskt säga, även om det låter egoistiskt eller skrytande så whatever. Jag är stolt över mitt arbete med min egna ungponny, som var helt grön, tjock & omusklad när hon kom. Nu är hon en väl musklad ponny, snygg som gud vet vad (i mina ögon), bra hull & lär sig saker för varje dag. Det är inte lätt alls att uppfostra ett sto med så mycket attityd som Doris. Men hon har en otroligt stor personlighet, helt unik är hon enligt mig ♥
 
Tack till alla som tror på mig och Doris, det får en verkligen mer taggad än någonsin. Jag älskar verkligen min ponny över allt annat ♥
 

@ home

Idag skrittar jag ut på Doris med lite trav då och då. Brukar vanligtvis låta dom vila på fredagar, men eftersom Tobbe massör kommer på sönd så de vilar då. Ska bli kul att se hur de reagerar när han kommer och känner igenom dem & masserar. Doris e lite stel på vissa ställen.

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma. Sen ikväll blir det film & godis/chips med familjen!

C ya

F R E D A G

Äntligen är det fredag! Även fast veckan gått i 190 så är det alltid lika skönt. Fredagar är absolut en utav mina favvo dagar.

Går i skolan till 14.35 & kl 3 åker vi till stallet. Mamma hämtar oss. Skrittar & travar ute på Doris, ett väldigt kravlöst pass. Hon var såå duktig igår ju.

På söndag kommer Tobbe massör och känner igenom dem & masserar. Känns väldigt behövligt faktiskt!

Nej nu ska jag gå upp & äta lite frulle. Inlägg om hoppträningen kommer senare idag!

Outfit bilder

Fotograf: Grymma syrran,  http://ponnyflash.blogg.se/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istället för "3 saker ni kanske inte visste"...

3 saker jag älskar:
- Mammas mat & sallader. Spelar nästan ingen roll vad hon än gör, alltid gott.
 
- Människor som vågar stå upp för rätt & fel. Tycker inte man ska låta alla göra som de vill om det inkluderar att man trampar ner andra & visar 0 respekt. Man måste kunna skilja på rätt & fel! Ni som gör det, ni är värda en stor klapp på axeln.
 
- Mode! Älskar att klä mig snyggt & i olika stilar. Älskar att matcha olika kläder på ett snyggt sätt. Både bland hästarna & utanför.
 
3 saker jag hatar:
- Människor som sitter & klagar på allt och alla. Varför inte bara acceptera allt som det är. Senast jag kolla så är det tillåtet att göra vad man vill så länge man följer lagarna. "Unna andras framgång medans du kämpar & kommer mil med din egen" älskar verkligen det citatet. Tycker alla som inte visar andra respekt ska läsa det! Alla har gott i sig, bara att det inte alltid visas på utsidan.
 
- Champinjoner. Alltid tyckt att det smakar bajs illa.  Haha.
 
- När vintern är suuper lång & det känns som att våren aldrig tänker komma. Sen när våren kommer är känslan otrolig. Att rida i vårsolen, värme och snön som smälter är bland det mysigaste som finns. Lukten av våren är oxå helt underbar.
 

@@stallet <3

Schema för imorgon

Veckan har gått sukt snabbt & det är redan torsdag imorgon. Alla torsdagar har vi som sagt hoppträning på BäRF för Sofie i en grupp. Har många vänner i den gruppen & det e kul!
 
Tänkte ta schemat lite snabbt för imorgon:
 
- Sovmorgon, skola.
 
- Hem käka lite, byta om, blogga & rensa upp lite på mitt rum.
 
- Lite läxor.
 
- Stallet & iväg på hoppträning.
 
Ganska slapp dag endå, eller lite iaf. SÅ glad över att mina kläder äntligen kommit! Ska be syrran följa med ut och fota nån dag så ni får se vad jag köpt. Totalt älskar kläderna.
 
Nu har jag precis ätit och ska duscha en snabbis. Få se om jag kanske hinner blogga lite senare, kram :)
 
Jag för 1,5 år sedan, gillar min hårfärg mera där faktiskt ;)

Läsarfråga

Vilken är eran favorit tävlingsplats?

Happy!

Hello on you!

Idag är jag på ett väldigt glatt humör. Älskar verkligen att våren e påväg & att mina hemklickade kläder snart kommer på posten. Kommer bilder på det när det kommit!

Doris var oxå på ett underbart humör. Red ut en sväng i skritt & trav med bells & flash. Doris var stark, pigg & busig, som alltid! Hon ville bocka hela tiden kändes det som. Älskade ponny <3 Hon är verkligen min andra halva. Även fast vi inte känner varann såhäär väl så känner jag henne bättre än nån annan. Doris har aldrig haft en riktig ägare. Jag är den första. Så otroligt vad jag älskar henne <3

Haha, vilket känslosnack det blev. Måste hoppa i säng nu så jag orkar upp imorgon! Kram

Nu släcker vi gör måndagen

Hej på er! Glömt att kika in här idag, sry ;) Känner mig stolt som för första gången på länge satte mig ned och jobba ordentligt med matte. Mitt svåraste ämne. Ställer inte höga krav på mig för utan vill hålla mig vid godkänt.

Doris var som jag anade, en tickande bomb som väntade på att sprängas. Herrans jöses vad hon låg på, men inga bocksprång denna gång iaf. Men det är jag rätt säker på att det kommer när vi börjat galoppera igen. Hon och rodeo alltså....! Kul att få sitta på hennes rygg igen efter de långa 3 dagar hon vilat. Underbaraste.

Kram

Här ska det stå en rubrik

Haha, sämst på att komma på rubriker. Men men. Imorgon får Doris äntligen ridas efter 3 dagars vila! Väntar mig en tickande bomb som väntar på att sprängas, men vi får se. Min lilla plutt skruttis. På torsdag taggar vi hoppträning igen oxå. Gick galant förra så får se hur det går på denna :) Längtar iallafall redan.
 
Skola imorgon oxå, fyy vad tråkigt. Inga prov denna vecka iaf, gud så skönt!
 
Aja, nu MÅSTE jag gå & lägga mig. Annars blir nog mamma lite arg ;)
 

Smilisar

Har försökt 162635219 gånger med att ladda ned smilisar igen, funkar dumt nog inte. Vet att det är fel med koden man får fram då det inte är den samma som förut. Någon av er läsare som har koden till smilis och kan skicka den? Isf skicka till min email eller bara i kommentar. Skulle vara väldigt snällt! Blir lite roligare att läsa om man har gulliga smilisar med, eller hur :)
 
hihi

Dagen

Hej på er!
Haft fullt upp hela dagen idag. Först upp tidigt på morgonen, runt kl 5.30 tror jag. Åkte med Bells och Flash på hopptävling i Enköping. Gick inte så bra som man hoppades tyvärr! Men hade en trevlig dag.
 
När vi kom tillbaks till gården myste jag lite med min fina & gav dom vatten & hö. Såå härligt med solen som lyser upp & värmer. Vårkänsla. Hoppas snön e borta snart.
 
Nu sitter jag hemma & bloggar, till er. Har lite dålig motivation till bloggningen just nu, så om ni har nåt ni vill läsa om kommentera det! Tänkte hissa lite grejor från hööks som jag verkligen gillar och vissa bara e lite sådär extra charmiga & söta ;)
 
Ha en bra fortsatt dag!
 

Hola senoras

Sitter just nu och kollar på mello med min familj förutom storbrorsan då. Finns 2 låtar jag gillar, hoppas de går till final.
 
Doris gick jag en promenad med och fota henne, skönheten. Bilder kommer sen. Hon var inte enkel att fota kan jag säga, gick mot kameran hela tiden och åt alla håll och kanter, stanna & åt gran, knäppisen ;)
 
Nu ska jag gå och äta lite fruktsallad och hjälpa sis med hennes design, ponnyflash.blogg.se.
Kram!
 

Godnatt

Känner mig helt slut i hela kroppen, skönt med helg nu så man får vila upp sig lite. Doris kommer vila idag & två dagar framåt. Hon förtjänar det & är ung, då behöver de en paus för att hinna med allt de lär sig.
 
Följer med Bells på tävling nu på söndag i Enköping = tidig morgon. Hoppas det går bra för dem, vart lite si sådär sista gångerna de tävlat. Ska bli spännande och se om det blitt förändring. Vet att dom är ett riktigt vasst ekipage, de måste nog bara hitta känslan och självförtroendet igen.
 
Sry för att jag inte bloggar 24/7. Har inte tid eller ork nu på sistone. Men det fixar vi, lätt! Haha, btw, en tjej i min klass skulle göra hål i min mapp med sin penna och tog i so satan, missade mappen och träffa min hand. AJ! Men lite kul var det endå, även fast det gjorde så in i ******** ont.
 
Nej nu måste jag sova, gonatt lovers!
 
Love the picture <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!