Istället för "3 saker ni kanske inte visste"...

3 saker jag älskar:
- Mammas mat & sallader. Spelar nästan ingen roll vad hon än gör, alltid gott.
 
- Människor som vågar stå upp för rätt & fel. Tycker inte man ska låta alla göra som de vill om det inkluderar att man trampar ner andra & visar 0 respekt. Man måste kunna skilja på rätt & fel! Ni som gör det, ni är värda en stor klapp på axeln.
 
- Mode! Älskar att klä mig snyggt & i olika stilar. Älskar att matcha olika kläder på ett snyggt sätt. Både bland hästarna & utanför.
 
3 saker jag hatar:
- Människor som sitter & klagar på allt och alla. Varför inte bara acceptera allt som det är. Senast jag kolla så är det tillåtet att göra vad man vill så länge man följer lagarna. "Unna andras framgång medans du kämpar & kommer mil med din egen" älskar verkligen det citatet. Tycker alla som inte visar andra respekt ska läsa det! Alla har gott i sig, bara att det inte alltid visas på utsidan.
 
- Champinjoner. Alltid tyckt att det smakar bajs illa.  Haha.
 
- När vintern är suuper lång & det känns som att våren aldrig tänker komma. Sen när våren kommer är känslan otrolig. Att rida i vårsolen, värme och snön som smälter är bland det mysigaste som finns. Lukten av våren är oxå helt underbar.
 
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!